Παρουσία Μίκη Θεοδωράκη στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα

ΕΛΛAΔΑ

Θετικά απάντησε στο κάλεσμα της συντονιστικής επιτροπής του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στην Αθήνα, ο Μίκης Θεοδωράκης.

Η Γεωργία Μπιτάκου, δημοσιογράφος και εκ των διοργανωτών του συλλαλητηρίου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε πως υπάρχει επίσημη απάντηση από την πλευρά του συνθέτη και πως πιθανότατα θα είναι από τους ομιλητές.

Από την πλευρά του ο Μίκης Θεοδωράκης

δεσμεύτηκε πως το λιγότερο που θα κάνει είναι να στείλει ηχογραφημένο ηχητικό μήνυμα χαιρετισμού και το αν θα καταφέρει να βρεθεί στην εξέδρα θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις καιρικές συνθήκες.

Παράλληλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρώτο Θέμα», τάχθηκε σαφώς κατά της εξεύρεσης λύσης στο Σκοπιανό επιτιθέμενος παράλληλα στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα:

«Τόσο βλάκες μας θεωρεί ο Σκοπιανός πρωθυπουργός ή τόσο έτοιμους να κατεβάσουμε τα παντελόνια μας;», διερωτάται ενώ προσθέτει ότι δεν πρέπει να υποχωρήσουμε ούτε σπιθαμή στη χρήση του ονόματος «Μακεδονία», ακριβώς όπως προστάζει ο «Γίγας Λαός».

«Η εξουσία τον έχει πιάσει για τα καλά, σαν αράχνη στα δίχτυα της», λέει για τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ, σχολιάζοντας το πρόσφατο ογκώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, σχολιάζει ότι «Σήκωσε το μπόι του ο Γίγας Λαός».

ΘεοδωράκηςσυλλαλητήριοΜακεδονίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα