Παρελθόν ο Σάββας Πούμπουρας από την εκπομπή της Σπυροπούλου

MEDIA

«Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σοβαρευτούμε και να σας ανακοινώσουμε κάτι το οποίο, δυστυχώς, δεν είναι πλάκα. Θέλουμε να πούμε ένα γεια στον Σάββα, διότι ήταν μία συνεργασία που από την αρχή ξέραμε ότι ίσως να διακοπτόταν γιατί είχε κάτι άλλο σε εκκρεμότητα και αυτό -δυστυχώς για εμάς- ευδοκίμησε για σένα. Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σε αποχωριστούμε», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο φινάλε της εκπομπής «Σπίτι μου

σπιτάκι μου» την Κυριακή το μεσημέρι.

Ο Σάββας Πούμπουρας αρκετά συγκινημένος αποχαιρέτισε τους συνεργάτες του, λέγοντας τα εξής: «Δεν μου είναι ευχάριστο ούτε εμένα. Ήθελα να σας πω ότι πέρασα τρομερά όλους αυτούς τους μήνες. Θα μου λείψει αυτή η θέση πάρα πολύ, θα μου λείψετε εσείς».

Παρά το γεγονός ότι ο παρουσιαστής δεν ανέφερε τον λόγο για τον οποίο αποχωρεί από την εκπομπή του Σαββατοκύριακου, οι πληροφορίες λένε ότι ο Σάββας θα βρεθεί στο τιμόνι της μαγειρικής εκπομπής Blind Taste στο Star, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο ο οποίος παραχωρεί τη θέση του προκειμένου να συμμετάσχει στο Masterchef που αναμένεται να δούμε στο ίδιο κανάλι.

Σάββας ΠούμπουραςΣπίτι μου Σπιτάκι μουαποχώρησηανακοίνωσηΚωνσταντίνα ΣπυροπούλουHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα