Παράτησε τη δουλειά της και ξόδεψε 50.000 ευρώ για να γεμίσει το σώμα της με τατουάζ και piercing (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Η Lina G, ήταν ένα συνηθισμένο κορίτσι από αυτά που λέμε «της διπλανής πόρτας». Ήταν χαμηλών τόνων και όλοι είχαν να λένε πως πήγαινε μόνο από το σπίτι στη δουλειά και από τη δουλειά στο σπίτι.

Και ξαφνικά, ένα πρωί η Lina άλλαξε. Παράτησε τη δουλειά της, έκοψε τα μαλλιά της και πήγε και γέμισε το κορμί της με τατουάζ και piercing, ενώ ανόρθωσε τους γλουτούς της και έβαλε εμφυτεύματα στο στήθος της. Όσα χρήματα είχε αποταμιεύσει τα ξόδεψε για να αλλάξει την εμφάνιση της.

Και δεν ήταν και λίγα. 50.000 ευρώ ξόδεψε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα για αυτή την αλλαγή.

Όταν ολοκλήρωσε τη μεταμόρφωση της άλλαξε το όνομα της και το έκανε Cigno και στη συνέχεια έφυγε από τη Γερμανία όπου έμενε και πήγε και εγκαταστάθηκε στην Καλιφόρνια.

Άλλαξε και το επάγγελμα της και έγινε μοντέλο και μάλιστα όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ, είναι και περιζήτητο.

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram επιβεβαιώνουν πως η Cigno, πρώην Lina, έχει φανατικούς οπαδούς. Στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης οι ακόλουθοι της ξεπερνούν τους 80.000.

Πλέον είναι δύσκολο να βρεθούν έστω και λίγα εκατοστά από το κορμί της τα οποία να μην έχουν τατουάζ επάνω τους. Η Cigno, έχει τρυπήσει και όλα τα σημεία όπου μπορεί να σκεφτεί κάποιος. Τον ομφαλό της, τα αυτιά της, τις θηλές της τη γλώσσα της κτλ κτλ. Τελευταία ξύρισε και όλο το κεφάλι της ενώ προγραμματίζει να χωρίσει τη γλώσσα της στα δυο για να μοιάζει με εκείνη του φιδιού.

 

ΤατουάζInstagramμοντέλοpiercingγυναίκαΕμφυτεύματα στήθουςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα