Παρασκευόπουλος για Λιγνάδη: Επιχειρούν να στιγματίσουν χυδαία τον ΣΥΡΙΖΑ – Προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη

Για «δόλια ψεύδη» έκανε λόγο σε ανακοίνωσή του ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος σχετικά με αναφορές για το νόμο βάσει του οποίου αποφυλακίστηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

«Νάτος πάλι ο Νόμος- Φάντασμα! Ο “Νόμος Παρασκευόπουλου” ευθύνεται για την αποφυλάκιση Λιγνάδη, ειπώθηκε από το κρατικό κανάλι και με πρόθυμη αναπαραγωγή από τον κ. Πορτοσάλτε», σημειώνει σε δήλωσή του ο Νίκος Παρασκευόπουλος, εξηγώντας ότι ο εν λόγω νόμος «είναι τελείως μα τελείως άσχετος

αφού η απελευθέρωση Λιγνάδη στηρίζεται όχι σε αποσυμφορήσεις αλλά στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, όπως ίσχυε και από το 2010».

«Ποιόν προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν; Μα είναι φανερό, τον ελληνικό λαό. Πώς; Επιχειρώντας να στιγματίσουν χυδαία και με δόλια ψεύδη ένα πολιτικό κόμμα, τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, και το όνομα ενός προσώπου», τονίζει και καταλήγει: «Όταν βρισκόμουν στην πολιτική, ποτέ δεν προσέφυγα στη Δικαιοσύνη για τις ύβρεις και τις συκοφαντίες, έχοντας υποδομή για να απαντώ. Σήμερα δεν έχω λόγο να διστάσω».

Διαβάστε επίσης:

Θετική είδε την έκθεση της Κομισιόν για το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα ο Γιάννης Οικονόμου (Video)

Τσίπρας: Δεν θα ακολουθήσουμε τον Μητσοτάκη στον διχαστικό κατήφορο – Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από την ψηφοφορία (Video)

Επιμένει η κυβέρνηση: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πολιτεύεται με απρέπεια και ευτέλεια»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρασκευόπουλος, Επιχειρούν, ΣΥΡΙΖΑ – Προανήγγειλε, Δικαιοσύνη,paraskevopoulos, epicheiroun, syriza – proaningeile, dikaiosyni