Παπαστεργίου: «Εντός των ημερών θα λυθεί το θέμα με την πλατφόρμα του πόθεν έσχες»

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, αναφέρθηκε στην πλατφόρμα μέσω της οποίας γίνεται η διαδικασία υποβολής των δηλώσεων πόθεν έσχες η οποία παραμένει κλειστή.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών FM, ο υπουργός τόνισε πως υπήρχαν τεχνικά προβλήματα που δεν επιτρέπουν ακόμη την διασύνδεση με τις τράπεζες, αλλά είναι «ζήτημα ημερών» να λυθεί το πρόβλημα και να ανοίξει η πλατφόρμα.

«Λόγω τεχνικών ζητημάτων στο κομμάτι της διασύνδεσης με τις τράπεζες

δεν άνοιξε και εντός των ημερών αναμένεται να λυθεί το θέμα» είπε, προσθέτοντας ότι η πλατφόρμα για τα ακαθάριστα οικόπεδα εμπλουτίστηκε με νέες δυνατότητες, «έγινε ακόμη πιο χρηστική, δίνοντας μεγαλύτερη ευελιξία στους πολίτες και στους δήμους».

Επίσης, ο κ. Παπαστεργίου αναφέρθηκε στην πλατφόρμα του wallet.gov.gr, σημειώνοντας πως εντός Ιουνίου μπαίνουν σε αυτή «και τα στοιχεία του κατοικιδίου μας, τα διπλώματα ταχύπλοου σκάφους, αλλά η ασφαλιστική μας ικανότητα».

Διαβάστε επίσης:

Νέα Αριστερά: Χρυσός χορηγός του Μητσοτάκη ο Κασσελάκης

Ευρωεκλογές: Ενίσχυση για το δίπολο ΝΔΣΥΡΙΖΑ φέρνει η όξυνση στην τελική ευθεία για τις κάλπες

Ευρωεκλογές: Όλοι οι υποψήφιοι 13 κομμάτων που διεκδικούν τις 21 ελληνικές έδρες στο Στρασβούργο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παπαστεργίου, Εντός,papastergiou, entos