Παπαδημούλης: «Η ηγεσία της ΝΔ έχει κάνει το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ΛΑ.Ο.Σ.»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η ηγεσία της ΝΔ έχει κάνει το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, κάνει αντιπολίτευση τύπου Καρατζαφέρη, γιατί η οικονομία πάει καλά και θέλει να αλλάξει την ατζέντα», τόνισε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό 24/7.

Παράλληλα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

εξέφρασε τη λύπη του γιατί -όπως παρατήρησε- «οι ανακοινώσεις του ΠΑΣΟΚ είναι αντιγραφή αυτών της ΝΔ» και κάλεσε την πρόεδρο του Κινήματος Φώφη Γεννηματά να δει τι κάνουν οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές. Εν κατακλείδι υπογράμμισε: «Αν δεν θέλουν να ακούσουν εμένα, ας ακούσουν τον κ. Λαλιώτη».

Επιπλέον, με μια ανάρτησή του στο Twitter ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναφέρθηκε κατά της ΝΔ λέγοντας τα εξής: «Χθες το ελληνικό δημόσιο δανείστηκε με επιτόκιο κάτω από 2% μετά από χρόνια, αλλά η ΝΔ βρίζει τον Βούτση ότι τα βάζει δήθεν με τη θρησκεία».

Και με άλλη ανάρτηση, είπε χαρακτηριστικά: «Ο Παπαγιαννάκης μιλούσε για "κρατικοποίηση της Εκκλησίας και εκκλησιαστικοποίηση του κράτους". Οι διακριτοί ρόλοι θέλουν διάλογο, όχι κραυγές».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δημήτρης ΠαπαδημούληςΝΔδήλωσηΒούτσηςθρησκείαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα