Πάνος Νάτσης: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον ηθοποιό

Σήμερα στις 15:00 στο νεκροταφείο Σχιστού συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα πουν το στερνό αντίο στον Πάνο Νάτση, τον 31χρονο ηθοποιό που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό.

Η κηδεία αρχικά ήταν να γίνει στο Γ’ Νεκροταφείο, όμως υπήρχε αναμονή αρκετών ημερών, συνεπώς η οικογένεια του ηθοποιού αποφάσισε να τη μεταφέρει στον Σχιστό.

Η οικογένεια έχει κάνει γνωστή την επιθυμία να κατατεθούν χρήματα για την ενίσχυση της Διεθνούς υποστήριξης γυναικών «Woman

In Need» που αφορά τις κακοποιήσεις γυναικών, αντί στεφάνων, ενώ τόσο η οικογένεια όσο και η σύντροφος του Πάνου Νάτση, έχουν ζητήσει να μην παραστούν δημοσιογράφοι στην κηδεία.

«Στην μνήμη του αγαπημένου μας φίλου που έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από κοντά μας η οικογένεια του και η σύντροφός του, αποφάσισαν να ζητήσουν από όλους εμας αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMAN IN NEED, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα στην Βουλα, Υγείας 33 ΤΚ 16673 ΑΦΜ998732508 κ τηλ. 2108996636. Έτσι θα στείλουμε την θετική μας ενέργεια στον πολύτιμο φίλο μας που χάθηκε και που ήταν ένας υπερευαισθητος άνθρωπος με αξίες», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας μεταφέροντας την επιθυμία τους.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός σήμερα: Σφοδρή κακοκαιρία με καταιγίδες και χαλάζι – «Άνοιξαν οι ουρανοί» στην Αττική (Videos)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

Keywords
Τυχαία Θέματα