Πανελλήνιες: Αντίστροφη μέτρηση για τους βαθμούς των ειδικών μαθημάτων – Σε διαδίκτυο και κινητά τα αποτελέσματα

Ολοκληρώνεται η διαδικασία των πανελλήνιων εξετάσεων του 2022 με την ανακοίνωση των βαθμών των ειδικών μαθημάτων στις οποίες πήραν μέρος χιλιάδες υποψήφιοι για την εισαγωγή στα ΑΕΙ. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου Παιδείας οι βαθμοί των υποψηφίων που εξετάστηκαν σε ειδικά μαθήματα θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 6-7-2022.

Και για αυτή την κατηγορία των υποψηφίων θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με την ανακοίνωση των βαθμών στα υπόλοιπα μαθήματα. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr

πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους χαρακτήρες. Παράλληλα θα γνωστοποιηθούν οι βαθμοί στους υποψηφίους με τη διαδικασία μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο (sms).

Η ανακοίνωση των βαθμών στα ειδικά μαθήματα είναι η «τελευταία πράξη» των πανελλαδικών εξετάσεων για φέτος. Από την Τετάρτη και μετά όλοι οι υποψήφιοι έχοντας πια στα χέρια τους τα μόρια, που συγκέντρωσαν σε όλα τα μαθήματα θα μπορούν να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ανεβαίνει στους 39 βαθμούς ο υδράργυρος

Δολοφονία στην Ραφήνα: Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι – Κατηγορούνται άλλοι δύο που είχαν καταθέσει ως μάρτυρες

Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της Αστυνομίας και οι δύο δράστες της ληστείας σε βιοτεχνία στη Νέα Ευκαρπία

Keywords
Τυχαία Θέματα