Πανελλήνιες 2023: Tην Πέμπτη ανακοινώνονται οι βαθμοί σε ειδικά και μουσικά μαθήματα και στα αγωνίσματα

Οριστικό τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων των πανελληνίων εξετάσεων μπαίνει την Πέμπτη με την ανακοίνωση των βαθμολογιών των ειδικών και μουσικών μαθημάτων καθώς και των βαθμών επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ.

Μετά τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης, οι υποψήφιοι θα μπορούν να αναζητούν τη βαθμολογία τους στην σχετική ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους, με

κεφαλαίους χαρακτήρες.

Ακόμη, οι υποψήφιοι θα λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να υπολογίσουν το σύνολο των μορίων τους, μέσω της εφαρμογής «Υπολογισμός Μορίων» και για τις Σχολές, Τμήματα ή Εισαγωγικές Κατευθύνσεις, η εισαγωγή στις οποίες προϋποθέτει την εξέταση σε ειδικό μάθημα ή πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).

Στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν οι Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής (ΕΒΕ) που αντιστοιχούν σε κάθε Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και θα αρχίσει η ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου – Άνδρας βουτούσε στη θάλασσα σκύλο δεμένο με αλυσίδα

Διακοπές στα νησιά… για λίγους: «Κόφτης» τα ακριβά ακτοπλοϊκά – Ηπειρωτικούς προορισμούς επιλέγουν οι αδειούχοι

Περιστέρι: 52χρονος πέθανε περιμένοντας το ΕΚΑΒ – Ξεσπά η οικογένειά του

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πανελλήνιες 2023, Tην Πέμπτη,panellinies 2023, Tin pebti