Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα ο Πούχατς για να υπογράψει στους «πράσινους»

Η πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού είναι πλέον μία ανάσα από την υλοποίησή της, με τον Τιμοτέους Πούχατς να φτάνει το μεσημέρι της Πέμπτης (29/12) στην Ελλάδα ώστε να ολοκληρωθεί η απόκτησή του από την Ουνιόν ως δανεικού.

Η ώρα για πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, λίγες ημέρες πριν μπει

το 2023, έφτασε. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έφτασαν σε πλήρη συμφωνία τόσο με την πλευρά του Τιμοτέους Πούχατς όσο και με εκείνη της Ουνιόν Βερολίνου, στην οποία ανήκει, για τον εξάμηνο δανεισμό του με οψιόν αγοράς, με τον 23χρονο αριστερό ακραίο αμυντικό να μπαίνει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα και να φτάνει στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” λίγο πριν τις τις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης.

“Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα καθώς η επιβεβαίωση ήρθε μία με δύο ημέρες πριν.

Είμαι χαρούμενος γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος και ιστορικός σύλλογος ο οποίος παλεύει για το πρωτάθλημα φέτος και κατέκτησε πέρυσι το Κύπελλο. Είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μένα“, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του, ενώ σε ερώτηση για το τι γνωρίζει για τη νέα του ομάδα, είπε:

“Μίλησα με φίλους μου που ξέρουν τον Παναθηναϊκό, ξέρω ότι στην ομάδα αγωνιζόταν ο Βαζέχα και μου είπαν κάποια πράγματα για τον σύλλογο. Επίσης μίλησα με τον Μπακασέτα, που είναι καλός φίλος μου από τη θητεία μου στην Τραμπζονσπόρ και μου είπε καλά λόγια“.

Διαβάστε επίσης:

Σκορ και… θέαμα από την ΑΕΚ στο Βόλο – «Φιλοδώρησε» με 4άρα την τοπική ομάδα

Super League: Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός – «Διέλυσε» με 5-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Σοκ στον Αθηναϊκό: Έκλεψαν το τρόπαιο του EuroCup που είχε κατακτήσει το 2010 η γυναικεία ομάδα μπάσκετ

Keywords
Τυχαία Θέματα