Παναγούλης: Η κυβέρνηση να αποκαταστήσει εκείνους που αγωνίστηκαν για να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αποκατάσταση όλων όσοι αγωνίστηκαν για να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία ζήτησε ο Στάθης Παναγούλης κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην συζήτηση για το νομοσχέδιο επαναλειτουργίας της ΕΡΤ.

«Η ΕΡΤ πρέπει να ανοίξει όλα τα προγράμματα της κ. Υπουργέ. Πρέπει να αποκαταστήσει όλους τους εργαζομένους και ιδιαίτερα να αποκαταστήσει όλους εκείνους που αγωνίστηκαν

για να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως ανέφερε ο Στάθης Παναγούλης «πρέπει να τιμήσουμε αυτούς τους εργαζόμενους. Αυτούς τους εργαζόμενους μαζί με τις καθαρίστριες, μαζί με τους απολυμένους, τους αδικημένους, αυτούς που κατέτρεξε με τον πιο ωμό και εκβιαστικό τρόπο η προηγούμενη κυβέρνηση, πρέπει εμείς να τους δικαιώσουμε. Είναι, εξάλλου, καθήκον μας. Είναι καθήκον σε μας που ισχυριζόμαστε και είμαστε οι εκπρόσωποι μιας Κυβέρνησης που αγωνίζεται για τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μάλιστα ειδική αναφορά για τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτη Καλφαγιάννη, για τον οποίο ανέφερε ότι «πρέπει να σημειώσουμε ότι για τους αγώνες που έδωσε μαζί με τους εργαζομένους, μαζί με τον λαό της Αθήνας, της Αττικής και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, βραβεύτηκε και με το βραβείο της Unesco».

Στην αρχή της ομιλίας του ο Στάθης Παναγούλης επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ λέγοντας: «Είναι απαράδεκτος ο Κανονισμός της Βουλής. Ήταν ένας κανονισμός που εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 40 χρόνια. Θέλει αναθεώρηση ο Κανονισμός της Βουλής. Είμαι από τις 11.00 η ώρα το πρωί. Θα μιλούσα στις 11.30 ή στις 12.00 η ώρα. Κατά τις 12.45 η ώρα που ήταν να μιλήσω, εμφανίζεται ο “πολύ” βαρύς Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πρόεδρος χωρίς οπαδούς και ψηφοφόρους πλέον σήμερα, αν γίνουν εκλογές».

Από τα "πυρά" του Στάθη Παναγούλη δεν ξέφυγε ούτε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος για τον οποίο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Ήρθε εδώ ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος κυκλοφορούσε με μια BMW της οποίας κάθε σέρβις έκανε 24.000 ευρώ. Για να το μάθουμε, για να το μάθει ο ελληνικός λαός, ξέρετε σε τι αντιστοιχεί αυτό; Αντιστοιχεί σε τέσσερα χρόνια ενός συνταξιούχου που παίρνει 500 ευρώ το μήνα. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

ΒουλήΣτάθης ΠαναγούληςΣΥΡΙΖΑΒενιζέλοςΕΡΤνομοσχέδιο
Keywords
Τυχαία Θέματα