Παίρνει στεροειδή ο Πούτιν;

Πολλά είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν για την κατάσταση της υγείας του Ρώσου προέδρου μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Σ΄αυτά έρχεται να προστεθεί τώρα και ο ισχυρισμός πρώην επικεφαλής της βρετανικής MI6, σύμφωνα με τον οποίο ο Πούτιν ενδέχεται να πάσχει από Πάρκινσον και να παίρνει στεροειδή.

Για τον πρώην επικεφαλής των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών MI6, σερ Richard Dearlove, ο οποίος παρατήρησε τη συμπεριφορά του Πούτιν, δεν αποκλείεται ο Ρώσος πρόεδρος να πάσχει από Πάρκινσον, η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει συμπτώματα όπως

«έλλειψη αυτοσυγκράτησης», σύμφωνα με την Express.

Όπως αναφέρει ο σερ Richard Dearlove , «αυτό που είναι επίσης ανησυχητικό είναι οι εκτιμήσεις, και είναι εκτιμήσεις, ότι ίσως η συμπεριφορά του Πούτιν να διακυβεύεται από ασθένεια. Η καλύτερη εξήγηση είναι ότι μπορεί να έχει Πάρκινσον. Αυτό έχω ακούσει από αρκετούς νευρολόγους που λένε ότι η απώλεια της αυτοσυγκράτησης, η ψύχωση, είναι πολύ κοινά συμπτώματα της ασθένειας. Και μπορεί επίσης να παίρνει στεροειδή».

Σημειώνει ακόμα ότι αυτό είναι πολύ ανησυχητικό, διότι αν όντως συμβαίνει πρόκειται για κάποιον σε κυρίαρχη θέση, με πρόσβαση στο πυρηνικό κουμπί.

Αλλά και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, Λόρδος Ντέιβιντ Όουεν, είχε αναφερθεί στην πιθανότητα να παίρνει στεροειδή ο Πούτιν, λόγω των αλλαγών στο σχήμα του προσώπου του.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Γέννησε η έγκυος «ηθοποιός» που ξέφυγε από την κόλαση του μαιευτηρίου στη Μαριούπολη

Ρόμαν Αμπράμοβιτς: Το δυσθεώρητο «πόθεν έσχες» του μεγιστάνα ιδιοκτήτη της Τσέλσι – Πώς έγινε ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο

Οι Ρώσοι σφυροκοπούν ουκρανικές πόλεις και πολιορκούν το Κίεβο (Photos/Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα