Παίκτης του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, τσαλαπατά όμορφη παρουσιάστρια– «Θες να βγούμε ραντεβού;» (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Το αμερικάνικο ποδόσφαιρο μοιάζει λίγο με το ράγκμπι. Μόνο που οι παίκτες φοράνε παντού προστατευτικά και δείχνουν τεράστιοι. Είναι ένα άθλημα που έχει πολλές επαφές και σκληρές συγκρούσεις. Κάποιες φορές υπάρχουν και… παράπλευρες απώλειες.

Η Λώρα Ράτλετζ είναι ρεπόρτερ του ESPN, και καλύπτει το κολεγιακό πρωτάθλημα αμερικάνικου ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ. Ο Πράδερ Χάνσον είναι ένας παίκτης του κολεγιακού πρωταθλήματος και ανερχόμενο αστέρι στο άθλημα.

Κάποια

στιγμή η Λώρα έκανε ζωντανή μετάδοση με πληροφορίες από τους πάγκους των ομάδων όταν ο Πράδερ, μάρκαρε έναν αντίπαλο του. Οι δυο αθλητές συγκρούστηκαν με μεγάλη ταχύτητα και ορμή και εκσφενδονιστήκαν στον αέρα. Ο Πίτερ έπεσε επάνω στην όμορφη ρεπόρτερ και την τσαλαπάτησε. Δεν είπε τίποτε και συνέχισε να παίζει.

Όμως μετά τον αγώνα στο τουίτερ της Λώρα έγραψε: «Συγνώμη που σε έριξα. Μπορώ όμως να περάσω στις 7.00 να σε πάρω να βγούμε ραντεβού». Η Λώρα τά χασε προς στιγμήν, χαμογέλασε και του απάντησε ότι είναι παντρεμένη.

Η Λώρα είναι 30 χρονών και κατά το παρελθόν είχε βγει Μις Φλόριντα.

Took an L in Athens today. So many thanks to everyone at @UGAAthletics for their help after this happened...even though I’m a Gator pic.twitter.com/b1FTCPaqtH

Laura Rutledge (@LauraMRutledge) November 18, 2018

ΗΠΑποδόσφαιροαθλητήςδημοσιογράφοςραντεβούHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα