Παιδόφιλος υποστηρίζει: Έκανα «σχέση» με 12χρονη γιατί οι συνομήλικές μου με κακομεταχειρίζονταν

ΚΟΣΜΟΣ

Ένας 26χρονος άντρας που ταξίδεψε περίπου 160 χιλιόμετρα από το Λίβερπουλ της Αγγλίας με στόχο να βιάσει μια δωδεκάχρονη υποστήριξε στην εκδίκαση της υπόθεσής τους πως «ανέπτυξε σχέση» με τη 12χρονη γιατί οι γυναίκες της ηλικίας του τον κακομεταχειρίζονταν.

Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία ο νεαρός άντρας γνώρισε την 12χρονη μέσω ίντερνετ σε ένα chatroom. Λίγο καιρό μετά την γνωριμία τους ο άντρας ξεκίνησε να βομβαρδίζει το θύμα του με μηνύματα ζητώντας της να του στείλει γυμνές

φωτογραφίες της. Όσο περνούσε ο καιρός οι απαιτήσεις του όλο και αυξάνονταν, ενώ ο ίδιο προσφέρθηκε να της στείλει ένα δώρο ως «αντάλλαγμα».

Όταν η 12χρονη αρνήθηκε να του στείλει εκ νέου φωτογραφία της, ο 26χρονος ανάρτησε την πρώτη φωτογραφία που είχε στο ίντερνετ και απείλησε την κοπέλα πως αν δεν δέχονταν να τον συναντήσει, θα εκτύπωνε την πρώτη φωτογραφία και θα την μοίραζε στους συμμαθητές της και στη συνέχεια θα αυτοκτονούσε.

Η κοπέλα τελικά πείστηκε να τον συναντήσει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου 160 χιλιόμετρα από το Λιβερπουλ, όπου ο άντρας τη βίασε.

Κατά τη διάρκεια της δίκης η κοπέλα ήταν πολύ περιγραφική στο τι την εξανάγκασε να κάνει ο άντρας, με τον ίδιο να δηλώνει ένοχος για τον βιασμό της μικρής, ζητώντας όμως να του αναγνωριστεί ελαφρυντικό το γεγονός πως "στράφηκε στην 12χρονη γιατί οι κοπέλες της ηλικίας του τον κακομεταχειρίζονταν".

Ο 26χρονος καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκιση.

ΑγγλίαΛίβερπουλπαιδόφιλοςβιασμός12χρονηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα