Ουκρανός αξιωματούχος ισχυρίζεται ότι ο Πούτιν έχει τρεις σωσίες

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες στην παγκόσμια πολιτική σκηνή και εδώ και χρόνια έχει πυροδοτήσει σενάρια για «ντουμπλάρισμα» του από ανθρώπους που του μοιάζουν, οι οποίοι εμφανίζονται αντί αυτού κυρίως για λόγους ασφαλείας.

Μάλιστα, έχει μείνει στη «ιστορία του διαδικτύου» η φράση «υπάρχει στα αλήθεια ο Πούτιν;» καθώς η συνωμοσιολογία αυτή διακινείται κατά καιρούς ενώ μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Αυτό το σενάριο έρχεται να επιβεβαιώσει κορυφαίος Ουκρανός αξιωματούχος

ο οποίος ισχυρίζεται ότι υπάρχουν τουλάχιστον τρεις σωσίες του Ρώσου προέδρου, οι οποίοι μάλιστα έχουν υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση για να μοιάζουν περισσότερο στον Πούτιν.

Ο υποστράτηγος Κυρίλο Μπουντάνοφ, στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας μίλησε στην Daily Mail για τις εικόνες του Πούτιν που η Δύση έχει συνηθίσει να βλέπει.

Ο Μπουντάνοφ είπε: «Το μεγάλο ερώτημα είναι αν ο πραγματικός Πούτιν εξακολουθεί να υπάρχει».

«Γνωρίζουμε συγκεκριμένα για τρία άτομα που συνεχίζουν να εμφανίζονται, αλλά πόσοι είναι, δεν ξέρουμε… Έκαναν όλοι πλαστική επέμβαση για να του μοιάζουν».

Ο Μπουντάνοφ πρόσθεσε: «Το μόνο πράγμα που τους προδίδει είναι το ύψος τους. Είναι ορατό σε βίντεο και φωτογραφίες. Επίσης οι χειρονομίες, η γλώσσα σώματος και οι …λοβοί των αυτιών, αφού είναι μοναδικοί για κάθε άνθρωπο».

Ο Μπουντάνοφ είναι πρώην πράκτορας των ειδικών δυνάμεων που διορίστηκε επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών πριν από δύο χρόνια, σε ηλικία μόλις 34 ετών – στη συνέχεια προήχθη λίγο πριν τον πόλεμο για να επιβλέπει όλες τις πληροφορίες.

Έχει τραυματιστεί πολλές φορές στη δράση. Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης τον έχουν συνδέσει με μυστικές επιχειρήσεις στην Κριμαία, μαζί με έναν άλλον αξιωματικό που σκοτώθηκε αργότερα από παγιδευμένο με βόμβα αυτοκίνητο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε στοχοποιηθεί σε απόπειρα δολοφονίας το 2019.

Διαβάστε επίσης:

Twitter: Ο Μασκ ετοιμάζει «χαράτσι» 20 δολαρίων για την… επαλήθευση λογαριασμού – Απειλεί με απολύσεις αν δεν επιβληθεί άμεσα!

Λούλα: Μετά τους πανηγυρισμούς στα δύσκολα – Το διακύβευμα των επόμενων ημερών (Photos/Video)

Οι Ουκρανοί χτύπησαν τη ναυαρχίδα του ρωσικού στόλου στη Μαύρη Θάλασσα (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα