Ουκρανοί στρατιώτες βασανίζουν και θάβουν ζωντανό, Ρώσο αυτονομιστή (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν πρόκειται για ναζιστική παραστρατιωτική οργάνωση των Ουκρανών, ή για στρατιώτες. Το σκληρό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα Ρωσικό κανάλι.

Το Ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο TV Zvezda έδωσε στη δημοσιότητα ένα φρικτό και αποτρόπαιο βίντεο. Δείχνει Ουκρανούς πιθανότατα στρατιώτες (δεν αποκλείεται να είναι νεοναζί παραστρατιωτικοί) οι οποίοι θάβουν ζωντανό έναν Ρώσο αυτονομιστή κάτοικο της περιοχής της Κριμαίας.

Πρέπει να έχουν προηγηθεί βασανιστήρια και σκληρός ξυλοδαρμός,

αφού όταν το θύμα ρίχνεται στον ανοιγμένο λάκκο οι Ουκρανοί ακούγεται στο βίντεο να λένε: « Είναι ζωντανός, δεν έχει πεθάνει ακόμη», ενώ σε επόμενο πλάνο φαίνονται να του ρίχνουν χώμα και να τον θάβουν. Τα γυμνά του πόδια εξέχουν από την τρύπα και ο άνθρωπος τα κουνάει με αδυναμία.

Το βίντεο δείχνει να γεμίζουν την τρύπα – τάφο μέχρι επάνω με χώμα, ο άνθρωπος χάνεται και στο τέλος ένας Ουκρανός καρφώνει με μανία, το φρυάρι ανάποδα επάνω στο φρεσκοσκαμμένο χώμα.

Οι Ουκρανοί εάν είναι στρατιώτες αυτό που κάνουν είναι ενάντια σε κάθε διεθνή συνθήκη και παραπέμπει σε ναζιστικές θηριωδίες του Β παγκοσμίου πολέμου, που υπέστησαν οι ίδιοι οι πατεράδες τους. Εάν είναι παραστρατιωτικοί νεοναζί, τότε τα λόγια περιττεύουν.

Βέβαια δεν είναι λίγοι που αμφισβητούν την αυθεντικότητα του βίντεο επειδή το κανάλι που το μετέδωσε είναι το κανάλι του στρατού της Ρωσίας. Λένε πως μπορεί να πρόκειται για προπαγανδιστικό βίντεο και τίποτε να μην έχει συμβεί.

Ουκρανοί στρατιώτεςΟυκρανοί νεοναζίπαραστρατιωτικοίΡωσίαΚριμαίατον θάβουν ζωντανότάφοςχώμαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Αναζητήσεις
ουκρανοι στρατιωτες θαβουν ζωντανο ρωσσο
Τυχαία Θέματα