Ουάσινγκτον: Άνδρας σκότωσε τρία άτομα σε ψιλικατζίδικο – Πυροβολούσε «τυχαία»

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Ουάσινγκτον όταν ένοπλος σκότωσε τρεις ανθρώπους σε κατάστημα ψιλικών και στη συνέχεια διέφυγε.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στις 03:30 τα ξημερώματα της Τρίτης και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με τη DailyMail, ο 21χρονος Τζαρίντ Χάντοκ είναι ο ύποπτος που έχουν εντοπίσει οι Αρχές για τους πυροβολισμούς στο ψιλικατζίδικο Central K στη Γιακίμα της Ουάσιγκτον, περίπου 110 μίλια νοτιοανατολικά του Σιάτλ.

«Φαίνεται

πως πρόκειται για τυχαίο γεγονός. Δεν υπήρξε κάποια σύγκρουση μεταξύ του ενόπλου και των ανθρώπων που πυροβόλησε», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Γιακίμα, Μάθιου Μάρεϊ. «Ο άνδρας μπήκε απλά στο κατάστημα και άνοιξε πυρ από το πουθενά».

Ο ύποπτος πήγε στο βενζινάδικο απέναντι από το ψιλικατζίδικο και προσπάθησε να μπει μέσα αλλά βρήκε τις πόρτες κλειδωμένες. Στη συνέχεια μπήκε στο ψιλικατζίδικο Circle K, έβγαλε το όπλο του, πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ δύο άτομα.

Manhunt underway in Yakima, WA after police say shooter killed 3 people at random in a convenience store. Sickening to see still more lives lost after the tragedies of the past few days. My heart is with friends in Yakima, my 1st tv job was therehttps://t.co/0Bawj5vHXH pic.twitter.com/84dX8nLjP5

— Lindsay Watts (@LindsayAWatts) January 24, 2023

Μετά, βγήκε έξω από το ψιλικατζίδικο, είδε ακόμη έναν άνθρωπο, τον πυροβόλησε και τον σκότωσε και αυτόν εν ψυχρώ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι τοπικές Αρχές, πήγε ξανά στο βενζινάδικο και έκλεψε ένα αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Απόρρητα έγγραφα βρέθηκαν και στο σπίτι του Μάικ Πενς

Αργεντινή: Σεισμός 6,2 βαθμών στο βόρειο τμήμα της χώρας

Συναγερμός στη Βρετανία – «Εξαφανίστηκαν» 200 ασυνόδευτα παιδιά από κέντρα φιλοξενίας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ουάσινγκτον, Άνδρας, – Πυροβολούσε,ouasingkton, andras, – pyrovolouse