Ουάσιγκτον: Πεινασμένοι Εθνοφρουροί παραλίγο να φάνε πίτσα με σπασμένα... γυαλιά

ΚΟΣΜΟΣ

 

Μπορεί να περίμεναν πώς και πώς αυτή την πίτσα μέλη της Εθνικής Φρουράς που επιστρατεύτηκαν από διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ προκειμένου να συνδράμουν στο έργο της καταστολής των διαδηλώσεων στην πρωτεύουσα Ουάσινγκτον που ξέσπασαν μετά το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ. Αλλά τελικά τους… κόπηκε η όρεξη όταν παραλίγο να κοπούν κυριολεκτικά από τα γυαλιά που βρήκαν μέσα στην πίτσα που είχαν παραγγείλει.

Πάνω

από 1500 στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς έχουν καταφθάσει την πρωτεύουσα των ΗΠΑ, από περιοχές όπως Νότια Καρολίνα, Ιντιάνα, Μέριλαντ και Τενεσί για να συνδράμουν τους 1300 που ήδη σταθμεύουν στην περιοχή.

Έτσι κρίσιμο ζήτημα είναι ο ανεφοδιασμός των στρατιωτών ακόμα και η διατροφή τους. Όταν δύο άνδρες της Εθνικής Φρουράς από την Ν. Καρολίνα παρήγγειλαν πίτσα στο ξενοδοχείο Marriott Marquis Hotel, όπου καταλύουν, εντόπισαν θραύσματα γυαλιών μέσα στα κομμάτια που θα κατανάλωναν. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν αλλά κατήγγειλαν το γεγονός. Αποδεικνύεται έτσι ότι ακόμα και στο ίδιο τους το ξενοδοχείο, ακόμα και στο πιάτο φαγητό που θα φάνει ελλοχεύει ο κίνδυνος σε μια χώρα που συνταράσσεται από πρωτοφανείς διαδηλώσεις, συγκρούσεις και επεισόδια.

Two South Carolina National Guardsmen ordered a pizza during their stay in the nation's capital.

But when they opened the box, they found shards of glass. https://t.co/a2b85Lih7H

— The Post and Courier (@postandcourier) June 10, 2020

Dear ⁦⁦@MayorBowser⁩ :

Your anti-military rhetoric and actions—including proudly booting out of DC hotels in the middle of the night exhausted soldiers putting their lives on the line to protect our nation’s capital—incites this type of violence. https://t.co/XAuGBz6mlD

— Mike Davis (@mrddmia) June 11, 2020

πίτσαΕθνική ΦρουράΗΠΑHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα