Ουαλία: Κυνηγός UFO προειδοποιεί – «Οι εξωγήινοι έχουν εισβάλλει στη χώρα και σκοτώνουν… πρόβατα»

Σε έναν ισχυρισμό που έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά προχώρησε μια… «κυνηγός UFO» από την Ουαλία.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό της, οι εξωγήινοι μπορεί ήδη να βρίσκονται υπό εισβολή και να έχουν ξεκινήσει μια ανησυχητική εκστρατεία σφαγής προβάτων. Αυτός ο ισχυρισμός έχει αφήσει το κοινό διχασμένο, με ορισμένους να τον απορρίπτουν, ενώ άλλοι αναλογίζονται την πιθανότητα εξωγήινων εισβολέων να παραμονεύουν στην ουαλική ύπαιθρο.

H αυτοαποκαλούμενη «κυνηγός UFO», γνωστή για την εκτεταμένη

έρευνα και τις έρευνές της σχετικά με τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα, είναι εδώ και καιρό υπέρμαχη της ύπαρξης εξωγήινης ζωής και των αλληλεπιδράσεών τους με τη Γη.

Ωστόσο, αυτή η πρόσφατη δήλωσή της έφερε τις θεωρίες της σε ένα νέο επίπεδο, προκαλώντας διαμάχες και τραβώντας την προσοχή τόσο των πιστών όσο και των σκεπτικιστών.

Σύμφωνα με την «κυνηγό UFO», η οποία ισχυρίζεται ότι κατέχει εμπιστευτικές πληροφορίες από μυστικές πηγές, η Ουαλία έχει γίνει εστία εξωγήινης δραστηριότητας.

Υποστηρίζει ότι εξωγήινα όντα έχουν διεισδύσει κρυφά στην περιοχή, στοχεύοντας ανυπεράσπιστα πρόβατα με έναν απόκοσμο και μακάβριο τρόπο.

Οι αναφορές για ακρωτηριασμένα ζώα φέρεται να έχουν αυξηθεί εκθετικά τους τελευταίους μήνες, γεγονός που την οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τα περιστατικά αυτά δεν είναι έργο γήινων θηρευτών ή φυσικών αιτιών, αλλά μάλλον το αποτέλεσμα μιας απόκοσμης εισβολής.

Διαβάστε επίσης:

Η μυστηριώδης «εξαφάνιση» του «κυρίου Θάνου» από το Λονδίνο και οι φήμες

Φρέντι Μπελέρης: Στο νοσοκομείο των φυλακών με καρδιακά προβλήματα

Τα νερά της Βενετίας βάφτηκαν πράσινα – Έρευνα της αστυνομίας για τους υπαίτιους (Photos/Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ουαλία, Κυνηγός UFO,oualia, kynigos UFO