Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Μέγκαν: Οι αποκαλύψεις του ζευγαριού στο ντοκιμαντέρ του Netflix (videos)

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε πως γνώρισε τη Μέγκαν, στο ντοκιμαντέρ του Netflix που προβάλλεται από σήμερα (8/12), προκαλώντας ήδη αρκετές συζητήσεις.

Ο δούκας του Σάσεξ, λέει: «Η Μέγκαν κι εγώ γνωριστήκαμε μέσω Instagram. Έβλεπα τον λογαριασμό μου και κάποιος φίλος είχε αυτό το βίντεο με τη Μέγκαν, κάτι σαν Snapchat, όπου εμφανίζονταν με αυτιά σκύλου».

«Αυτό ήταν το πρώτο

που είδα και είπα “ποια είναι αυτή;”».

Η Μέγκαν από την πλευρά της λέει πως κάποιος φίλος της έστειλε mail για να την φέρει σε επαφή με τον Χάρι και εκείνη άρχισε να ψάχνει τον λογαριασμό του. Λέει πως εντυπωσιάστηκε από φωτογραφίες που έδειχναν διάφορα τοπία και από το διάστημα που πέρασε στην Αφρική.

«Μετά ανταλλάξαμε τηλέφωνα και είπα “ας συναντηθούμε”», προσθέτει ο Χάρι.

Η Μέγκαν, που τότε έκανε καριέρα ως ηθοποιός, ομολογεί πως τότε ήθελε να είναι μόνη «και να περνάει καλά». Αλλά όταν γνώρισε τον Χάρι, ομολογεί ότι η ζωή της πήρε διαφορετική τροπή. «Είχα την καριέρα μου, είχα την ζωή μου, τον δρόμο μου… κι ύστερα ήρθε ο Χάρι», λέει.

Ο Χάρι προσπαθούσε να κρατήσει την σχέση του με τη Μέγκαν όσο μπορούσε κρυφή γιατί φοβόταν τα Μέσα Επικοινωνίας. «Ήξερα ότι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσει η σχέση ήταν να την κρατήσω μυστική όσο γινόταν περισσότερο», λέει.

Η Μέγκαν λέει ότι στην αρχή βλέπονταν μια φορά κάθε δύο εβδομάδες. «Στην αρχή η σχέση μας ήταν φυλαγμένη, σαν θησαυρός. Ανταλλάσαμε κείμενα και μιλούσαμε στο Facetime για ώρες και με ενθουσίαζε αυτό», λέει η Μέγκαν. «Ήταν χαλαρά. Γνωριζόμαστε. Όπως όλα τα ζευγάρια, που ρωτά ο ένας τον άλλο, τι σου αρέσει να τρως, τι μαγειρεύεις, ποιες ταινίες σου αρέσουν»…

Παρά τους φόβους του, ο Χάρι λέει πως άνοιξε την καρδιά του στη Μέγκαν. «Ήθελα να την γνωρίσω περισσότερο, σκεφτόμουν ότι ήμουν ερωτευμένος με αυτό το κορίτσι».

Βρέθηκαν από κοντά στο Soho House, στο κεντρικό Λονδίνο. Ο Χάρι έφτασε καθυστερημένος. «Ήμουν σε πανικό… άρχισα να ιδρώνω», θυμάται.

Η Μέγκαν αποκαλύπτει ότι της πέρασε από το μυαλό ότι ο Χάρι είναι ένας εγωιστής που νόμιζε πως ένα κορίτσι πρέπει να τον περιμένει.

Η Μέγκαν όμως διαπίστωσε πως «ήταν τόσο αστείος». Αλλά έφυγε από το ραντεβού ύστερα από μία ώρα, λέγοντας ότι είχε κάποια πράγματα να κάνει.

Συναντήθηκαν ξανά το επόμενο απόγευμα για δείπνο. Τότε εκείνη έφτασε καθυστερημένη.

«Τότε κατάλαβα ότι αυτό το κορίτσι είναι ό,τι ακριβώς ζητούσα. Τόσο άνετη και χαλαρή παρέα», λέει ο Χάρι και προσθέτει ότι είδε στη Μέγκαν πολλά πράγματα που του θύμιζαν την μητέρα του, Νταϊάνα. «Έχει την ίδια συμπόνια, την ίδια ενσυναίσθηση, την ίδια αυτοπεποίθηση», λέει ο δούκας, προσθέτοντας ότι ακολούθησε την καρδιά του. «Και η μητέρα μου έπαιρνε τις περισσότερες, αν όχι όλες, αποφάσεις, με την καρδιά της. Κι εγώ είμαι παιδί της μητέρας μου», λέει.

Η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ, εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ και περιγράφει πως έμαθε για την σχέση της κόρης της με τον πρίγκιπα.

«Μιλούσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε “μαμάκα, βγαίνω με τον πρίγκιπα Χάρι” κι εγώ άρχισα να μουρμουρίζω “ω Θεέ μου”», λέει η μητέρα της Μέγκαν.

Την πρώτη φορά που γνώρισε τον μελλοντικό γαμπρό της θυμάται ότι το ζευγάρι ήταν «πραγματικά ευτυχισμένο». «Ήταν ωραίος και έδειχναν ευτυχισμένοι μαζί», λέει.

Οι φίλοι της που εμφανίζονται στο ντοκιμαντέρ λένε πως ήταν ενθουσιασμένοι από το «παραμύθι» που ζούσε το ζευγάρι. «Ήταν ξεκάθαρο τη μέρα που μου μίλησε για εκείνον ότι ήταν ερωτευμένοι. Και αποφασισμένοι να φτάσουν μαζί μέχρι το τέλος του κόσμου», λέει η Αμπιγκάιλ Σπένσερ, μία φίλη της Μέγκαν.

Διαβάστε επίσης:

People’s Choice Awards 2022: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν και οι μεγάλοι νικητές! (Video/Photos)

Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω κάνει πολύ σημαντικότερα πράγματα από το The Crown»

Μαυρίκιος Μαυρικίου για σεξουαλική παρενόχληση: «Κατέβασε το παντελόνι του, κατάλαβα ότι κινδυνεύω» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα