Όσκαρ: Και οι χαμένοι κερδίζουν - Τι περιέχει η gift bag των 200.000 δολαρίων (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Μπορεί να μην κερδίσουν όλοι οι υποψήφιοι της αποψινής βραδιάς το χρυσό αγαλματίδιο, δεν θα γυρίσουν όμως σπίτα τους με άδεια χέρια. Κάθε χρόνο, η Ακαδημία προσφέρει ένα gift bag, που μόνο δώρο παρηγοριάς δεν είναι καθώς η αξία των δώρων που περιλαμβάνει ανέρχονται σε 200.000 δολάρια.

Το δώρο το παίρνουν οι 25 υποψήφιοι για τα βραβεία πρώτου και δεύτερου γυναικείου ρόλου, πρώτου και δεύτερου ανδρικού ρόλου και οι υποψήφιοι σκηνοθέτες.

Πέρα από τα καλλυντικά, τα ρούχα, τα κοσμήματα και τα αναμνηστικά, οι τυχεροί των Όσκαρ

θα λάβουν φέτος και τα εξής μοναδικά δώρα:

Τρεις διανυκτερεύσεις στο πολυτελή έπαυλη Lost Coast Ranch στην Καλιφόρνια. Ο κάθε διάσημος έχει την άνεση να πάρει και την παρέα του εκεί, αφού η έπαυλη διαθέτει 18 κρεβατοκάμαρες. Αυτό θεωρείται το ακριβότερο δώρο των φετινών όσκαρ, καθώς κοστίζει 40.000 δολάρια.

Μία βδομάδα παραμονή στο σπα Golden Door, το οποίο φημίζεται για τη διακριτικότητα του. Μια «γυναικεία βδομάδα» σε αυτό το σπα κοστίζει 9.000 δολάρια και περιλαμβάνει καθημερινές θεραπείες αναζωογόνησης και μασάζ, μεταξύ άλλων.

Τρεις διανυκτερεύσεις στη σουίτα του ξενοδοχείου Grand Hotel Tremezzo στη λίμνη Κόμο.

Όπως είναι ευνόητο, οι χορηγοί των δώρων είναι τόσο γενναιόδωροι γιατί γνωρίζουν ότι θα αποτελέσει την καλύτερη διαφήμιση για την επιχείρηση τους αν την επισκεφθεί ένας σταρ πρώτου μεγέθους.

Όσκαρδώραgift bagκερδισμένοιχορηγίεςδιανυκτερεύσειςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα