ΟΣΕ: Στο πρώτο βαγόνι θα ταξιδέψει ο Γεραπετρίτης

Ο υπουργός Μεταφορών Γιώργος Γεραπετρίτης θα επιβιβαστεί στο πρώτο δρομολόγιο της σιδηροδρομικής γραμμής ΑθήναΘεσσαλονίκη, μετά την τραγωδία στα Τέμπη, στέλνοντας με τον τρόπο αυτό ένα συμβολικό μήνυμα προς το επιβατικό κοινό για την ασφάλεια των μετακινήσεων.

Ο υπουργός θα ταξιδέψει στο πρώτο βαγόνι μαζί με στελέχη της Hellenic Train και του ΟΣΕ.

Το πρώτο

δρομολόγιο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει αύριο Δευτέρα 3 Απριλίου στις 08:28 π.μ. από το σταθμό Λαρίσης με προορισμό την Καλαμπάκα και το δεύτερο δρομολόγιο αναμένεται να ξεκινήσει στις 10:28 π.μ. και θα πραγματοποιήσει τη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη, διασχίζοντας τα Τέμπη. Παράλληλα, το πρώτο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη για Αθήνα θα ξεκινήσει στις 10:08 π.μ.

Μέχρι να ολοκληρωθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας σε όλο το μήκος του σιδηροδρομικού δικτύου, οι αμαξοστοιχίες θα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, με δύο μηχανοδηγούς και έναν συνοδό και παρουσία ενός μόνο τρένου στα τούνελ.

Τέλος, σημειώνεται ότι την άλλη Κυριακή είναι προγραμματισμένο, στο σημείο του δυστυχήματος, το κεντρικό μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Σε κλίμα έντονης συγκίνησης το μνημόσυνο των θυμάτων στα Ανώγεια

Κακοκαιρία «ILINA»: Σε κόκκινο συναγερμό οι κρατικές υπηρεσίες

Χανιά: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πελάτες εστιατορίου (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΟΣΕ, Γεραπετρίτης,ose, gerapetritis