Οργή στο Twitter για τις VIP ΜΕΘ

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στο Twitter η καταγγελία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου για την ύπαρξη VIP ΜΕΘ.

«Στη λίστα αναμονής υπάρχουν μόνο μη επώνυμοι άνθρωποι. Δεν είναι μητροπολίτες ή επώνυμοι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Βέβαια, το συγκεκριμένο θέμα είχε συζητηθεί εντόνως και πριν τις σχετικές καταγγελίες του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ καθώς ευλόγως δημιουργήθηκε το ερώτημα για το πώς βρέθηκαν κλίνες ΜΕΘ για τον αρνητή Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά αλλά και τον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα.

Μετά όμως και τα όσα είπε ο Μιχάλης Γιαννάκος, οι αναρτήσεις στο twitter πήραν «φωτιά».

Ο Πλεύρης τώρα μας λέει ότι όλοι αντιμετωπίζονται το ίδιο & ότι για τους εκτός ΜΕΘ διασωληνομένους μπορεί να υπάρχει ένδειξη για μη μεταφορά τους σε μακρινό νοσοκομείο π.χ σε νησί.. ξέχασε να μας πει όμως ότι όλως τυχαίως ο Τράγκας & στην Αθήνα βρήκε & δεν είναι διασωληνωμένος!

— PropagandaReport ® (@ReportingPropa) December 9, 2021

Βρήκε ο Τράγκας ΜΕΘ σε μια νύχτα
Βρήκε ο Μητροπολίτης ΜΕΘ σε μια νύχτα
Και έχουμε φτωχοδιάβολους να είναι διασωληνωμενοι εκτός ΜΕΘ

Αλλά δεν κρατάνε ΜΕΘ για vip

— Xans (@Xans_Cristian) December 9, 2021

Για να καταλάβω.
Ο ανεμβολίαστος Τράγκας είναι ακόμα στη ΜΕΘ χωρίς να είναι διασωληνωμένος;
Και την ίδια στιγμή υπάρχουν εμβολιασμένοι διασωληνωμένοι σε ράντζα;
Να δηλώσω καλού κακού πως δεν είμαι συνδικαλίστρια , μη κ με απειλήσει κανένας εκπρόσωπος ότι θα λογαριασμούμε…

— Παπαδοπούλου Βασιλική (@Basilikh63) December 9, 2021

Από την πλευρά του, οργισμένα αντέδρασε και ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο όποιος χαρακτήρισε «ψευδέστατες τις καταγγελίες ότι κρατούνται κλίνες ΜΕΘ ή γίνεται επιλεκτική εισαγωγή ασθενών» και σημειώνοντας ότι όσοι τις κάνουν θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη.

«Όσοι δεν πηγαίνουν στην εισαγγελία να πουν αυτά που καταγγέλλουν, θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τα ψέματα που λένε. Δεν περιμένω την εισαγγελία να κινηθεί, κινούμαι εγώ και ζητώ από την εισαγγελία να ελέγξει τις ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές που έγιναν», τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας.

Θ. Πλεύρης: «Θα κληθούν να αποδείξουν αυτά που λένε ή θα λογοδοτήσουν για αυτά που λένε»

Επειδή ο συγκεκριμένος κάνει διασπορά #fake_news κατ επανάληψη μάλλον ήρθε η ώρα να λογοδοτησει, αλλιώς δεν θα μπει τέλος. pic.twitter.com/VH4yobuIP4

— elenasagiadinou (@elenasagiadinou) December 8, 2021

Από την πλευρά της, η δικαιοσύνη «αντέδρασε» με την παραγγελία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου με την οποία οι επίμαχες καταγγελίες εντάσσονται στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται εδώ και καιρό από τις εισαγγελικές αρχές με αφορμή καταγγελίες για θανάτους ασθενών εκτός ΜΕΘ.

Διαβάστε επίσης;

Δολοφονία στη Γλυφάδα: «Τον καθάρισα γιατί έτρωγε τα λεφτά της μητέρας μου»

Κυπαρισσία: Νεκρός 73χρονος πεζός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Χριστούγεννα στη φυλακή για Λιγνάδη – Φιλιππίδη: Σε αυτούς τους θαλάμους κρατούνται (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα