Ορφανός: Eδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει επιστροφή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχολιάζοντας τις ραγδαίες εξελίξεις από την κατάθεση της πρότασης της ελληνικής κυβέρνησης στους θεσμούς, ο βουλευτής του Ποταμιού Νίκος Ορφανός τόνισε ότι «το ΠΟΤΑΜΙ στηρίζει τη διαπραγματευτική προσπάθεια του πρωθυπουργού».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο Νίκος Ορφανός υπογράμμισε ότι «πρέπει να διασφαλίσουμε τη θέση μας στην ευρωζώνη και έχουμε όλο το χρόνο μετά να παλέψουμε για τις ανισότητες που θα προκύψουν. Ας ρίξουμε τους τόνους, προκειμένου ενωμένοι να διεκδικήσουμε

μία δίκαιη συμφωνία».

Πρόσθεσε επίσης ότι είναι ανάγκη να «λάβουμε σοβαρά υπόψη μας ότι η παραμονή μας στην ευρωζώνη δεν απαιτεί μόνο θυσίες, αλλά στο μέλλον θα συμβάλλει στην αναπτυξιακή πολιτική της χώρας, στη δημιουργία θέσεων εργασίας και στην ενδυνάμωση της γεωστρατηγικής μας θέσης στον Ευρωπαϊκό χάρτη».

Καταλήγοντας ο Βουλευτής του Ποταμιού ανέφερε ότι «οι ανισότητες στην Ευρωπαϊκή Ένωση μπορούν να αντιμετωπιστούν, με αγώνα και διεκδικήσεις μέσα στην ίδια την Ένωση και όχι έξω από αυτήν. Η έξοδός μας από αυτή, θα ισοδυναμούσε με παραίτηση από τη διεκδίκηση μιας δίκαιης Ευρωπαϊκής Ένωσης, προς όφελος των λαών» είπε χαρακτηριστικά.

Ν. Ορφανόςελληνική πρότασηΔημοψήφισμαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα