«Όποιος λέει ότι δεν έχει πάρει συνταγή του Πετρετζίκη λέει ψέματα»

Στο πλευρό του Άκη Πετρετζίκη τάχθηκε ο νικητής του προηγούμενου MasterChef, Σταύρος Βαρθαλίτης, μέσα από την εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε» του ΑΝΤ1.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης κλήθηκε να ανταποκριθεί στα …βασανιστήρια των συντελεστών της εκπομπής. Σε ερώτηση για το ποιους διάσημους θα καλούσε σε ένα δείπνο, απάντησε πως θα επέλεγε τους τρεις κριτές του MasterChef, την Ελένη Μενεγάκη και τη Ζενεβιέβ.

Αντίστοιχα,

για να επανδρώσει το εστιατόριο του, ο νικητής του ριάλιτι μαγειρικής εξήγησε πως στο εστιατόριό του θα επέλεγε για sous σεφ τον Νίκο Χατζηνικολάου, για τη ζεστή κουζίνα τον Γιώργο Καπουτζίδη, για την κρύα κουζίνα την Ελεονώρα Μελέτη, για ψήστη τον Νίκο Μουτσινα, για pastry σεφ τον Άκη Πετρετζίκη, για το πάσο τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ για τις δύο θέσεις στη λάντζα τους Φάνη Λαμπρόπουλο και Νικόλα Ράπτη με βοηθούς την Τατιάνα Στεφανίδου και την Ελένη Μενεγάκη αντίστοιχα. Για μετρ, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και σερβιτόρους την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης μίλησε και για το σύνθημα: «Έρωτας αλήτης Σταύρος Βαρθαλίτης». Όπως εξήγησε, του το έβγαλε γυναίκα δημοσιογράφος. Σε μια εξωτερική ομαδική».

Ο νεαρός σεφ μίλησε ακόμη για την προσπάθειά του στο Youtube και το κανάλι του «Foodman».

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης δήλωσε πως αν καλούνταν να μπει σε ένα από τα reality αυτή τη στιγμή θα επέλεγε το GNTM, ενώ αναφορικά με τον Άκη Πετρετζίκη δήλωσε: «Δεν μπορώ να γίνω Άκης, όλοι έχουμε πάρει συνταγή του Άκη στην Ελλάδα, όποιος το πει είναι ψεύτης».

Ο νικητής του Master Chef μίλησε για τον ψυχαναγκασμό με το κρέμασμα της ποδιάς του, αρνήθηκε ότι είναι μαμάκιας και είπε πως μαγειρεύει καλύτερα από τη μητέρα του. «Έχει όλα τα καλά του κόσμου αλλά μαγείρισσα καλή δεν είναι. Το χειρότερο της είναι το μπριάμ, ξεχνάει να βάλει λάδι».

Ακόμη μίλησε για την πολύ καλή σχέση με τον Άκη Πετρετζίκη, στον οποίο απευθύνεται για συμβουλές. «Με βάση το έργο που έχει κάνει, ο Άκης Πετρετζίκης είναι ο καλύτερος MasterChef που έχει βγει», τόνισε και παραδέχτηκε ότι δεν θα γινόταν «κριτής στο MasterChef γιατί δεν είμαι έτοιμος γι αυτό».

»Όλοι όσοι βγαίνουν από το παιχνίδι αυτοχαρακτηρίζονται σεφ. Δεν νομίζω ότι είμαστε σεφ. Δεν σε κάνει ένα παιχνίδι σεφ, σε κάνουν τα χρόνια και οι εμπειρίες», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όποιος, Πετρετζίκη,opoios, petretziki