Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Το συγκινητικό ποστ της Ναόμι Οσάκα (Photo)

Με την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο άνοιξε η αυλαία των πιο περίεργων Αγώνων από τη μεταπολεμική περίοδο ως σήμερα.

Τα μέτρα προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού μπορεί να προκαλούν ένα «σφίξιμο» στους αθλητές και όλους όσοι παρακολουθούν από τις τηλεοράσεις τους τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο της Ιαπωνίας, ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει κάποιους να

εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους.

Μεταξύ αυτών και η Γιαπωνέζα τενίστρια Ναόμι Οσάκα, η οποία είχε την τιμή να είναι η τελευταία λαμπαδηδρόμος και να ανάψει την Ολυμπιακή Φλόγα στο στάδιο. Η Οσάκα σε ανάρτησή της στα social media δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

Undoubtedly the greatest athletic achievement and honor I will ever have in my life. I have no words to describe the feelings I have right now but I do know I am currently filled with gratefulness and thankfulness love you guys thank you. pic.twitter.com/CacWQ5ToUD

— NaomiOsaka大坂なおみ (@naomiosaka) July 23, 2021

«Αναμφίβολα η μεγαλύτερη αθλητική επιτυχία και τιμή που θα έχω ποτέ στη ζωή μου. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω τα συναισθήματά μου, αλλά να ξέρετε ότι με πλημμυρίζει ευγνωμοσύνη. Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ», έγραψε η μεγάλη αθλήτρια.

Υπενθυμίζεται ότι η Ναόμι Οσάκα, το Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, εξέπληξε τον κόσμο του τένις όταν αποφάσισε να αποχωρήσει από το Roland Garros, μετά το πρώτο της παιχνίδι. Η 23χρονη τενίστρια αποσύρθηκε από τη διοργάνωση, καθώς της επιβλήθηκε πρόστιμο και την απείλησαν με αποκλεισμό όταν αρνήθηκε να παρευρεθεί στις υποχρεωτικές συνεντεύξεις Τύπου μετά τον αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Η είσοδος της ελληνικής αποστολής με σημαιοφόρους Κορακάκη – Πετρούνια (Photos/Video)

Φωτιά στο Μάτι: Τρία χρόνια μετά την ανείπωτη τραγωδία (Photos)

Αγία Σοφία: Καταπέλτης η UNESCO για τη μετατροπή της σε τζαμί

Keywords
Τυχαία Θέματα