Ολοκληρώθηκε το deal της χρονιάς: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Μανωλάς – Παροξυσμός έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ

Ένα ακόμη χρυσό deal ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε για να κλείσει την καριέρα του στο Λιμάνι!

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας και -παρόντος του Βαγγέλη Μαρινάκη– έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Οι δύο πλευρές είχαν φτάσει κοντά στον… δεύτερο «γάμο» τους το περασμένο

καλοκαίρι, ωστόσο η χρυσή τομή με τη Νάπολι δεν είχε βρεθεί τότε. Η σεζόν που ξεκίνησε, ωστόσο, βρήκε τον Κώστα Μανωλά εκτός πλάνων και τους «παρτενοπέι» να προσπαθούν να ξεφορτωθούν το ύψους 4 εκατ. ευρώ ετήσιο συμβόλαιό του.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, στην Ιταλία «έσπασε» το θέμα του ταξιδιού του Μανωλά στην Ελλάδα, όχι για προσωπικούς λόγους, αλλά για… μεταγραφικούς!

Λίγες ακόμη ώρες αργότερα, ο πολύπειρος πια στόπερ που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό για πρώτη φορά τη διετία 2012-14 όταν και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Champions League, ξαναφόρεσε την ερυθρόλευκη.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τη Νάπολι, με την υποσημείωση φυσικά ότι η μεταγραφή θα έχει ισχύ επισήμως από την 1η Ιανουαρίου όταν και «ανοίγει» η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την SSC Napoli για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή θα υλοποιηθεί με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Πειραιωτών.

Welcome back home, Kostas! #Olympiacos #Manolas #ManolasIsBack #ManolasReturns pic.twitter.com/V16zP0J2C5

Olympiacos FC (46) (@olympiacosfc) December 16, 2021 Παροξυσμός στη Θύρα 7

Ενθουσιασμό σκόρπισε η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό, καθώς εκατοντάδες οπαδοί των «ερυθρόλευκων» βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ το απόγευμα της Πέμπτης (16/12) προκειμένου να αποθεώσουν τον 30χρονο στόπερ, ο οποίος αφήνει τη Νάπολι για να υπογράψει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έγινε σύνθημα στα χείλη των φίλων του Ολυμπιακού και μάλιστα ήταν αυτός που έδωσε το σύνθημα για να τραγουδήσει ο κόσμος το «είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό…».

Ο Μανωλάς, ακολούθως, πήρε αγκαλιά τον ιδιοκτήτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, και εν συνεχεία μπήκε στα γραφεία για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφερόμενος στον Μανωλά έκανε λόγο για «δώρο Χριστουγέννων»!

Διαβάστε επίσης

Παναγιώτης Κουρουμπλής: Με απόφαση Τσίπρα διεγράφη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ (Videos)

Κορωνοϊός: Συνελήφθη φαρμακοποιός που εξέδιδε ψευδή αρνητικά rapid test στο Ηράκλειο

Θεσσαλονίκη-Κορωνοϊός: Ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια ανεμβολίαστων (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα