Όλιβερ: «Κακοποιήθηκε από ανθρώπινο παράγοντα» – Κατηγορηματική για τον βασανισμό του χάσκι η κτηνίατρος

Κατηγορηματική για την κακοποίηση του 8χρονου Όλιβερ από άνθρωπο είναι η κτηνίατρος που εξέτασε πρώτη το χάσκι, στην Αράχωβα.

«Η κακοποίηση του Όλιβερ έγινε από ανθρώπινο παράγοντα» επισήμανε, τονίζοντας ότι τα σημάδια στη σορό του «δεν ήταν από αγριογούρουνα ή άλλα σκυλιά».

Η Κλεονίκη Τόλα διέψευσε τις φήμες που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει γνωμάτευση που διαψεύδει τη δική της.

«Καμία διάψευση του πορίσματός μου»

Απαντώντας στα σχετικά

δημοσιεύματα που κάνουν λόγο ακόμη και για κόντρα, μεταξύ κτηνιάτρων, ξεκαθάρισε στην εκπομπή «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ, πως δεν υπάρχει διχογνωμία με τους συναδέλφους του δημοσίου.

«Δεν έχει διαψευστεί από πουθενά το δικό μου πόρισμα. Το είδαν σε άλλη χρονική στιγμή και δεν υπάρχει καμία διάψευση» υπογράμμισε η κτηνίατρος και επισήμανε πως δεν υπήρχε περίπτωση να επιζήσει το σκυλί.

«Ήταν βασανισμός από ανθρώπινο παράγοντα. Δεν μπορεί κανένα ζώο να κάνει τέτοιες πράξεις. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ όταν τον έφερε στο ιατρείο της, η κυρία Τόλα είπε πως ήταν ανάστατος και ζητούσε να βρεθούν οι ένοχοι.

Η κτηνίατρος επισήμανε για πολλοστή φορά πως οι φωτογραφίες του κακοποιημένου ζώου πρέπει να κατέβουν από το διαδίκτυο. Δεν σέβονται καν το ζώο, ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ήρθε κανείς να δει τις κάμερες εάν είναι ξηλωμένες;» – Ξεσπά για τις κατηγορίες συγκάλυψης η ιδιοκτήτρια ταβέρνας

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», ιδιοκτήτρια ταβέρνας στην Αράχωβα ξεκαθάρισε πως ό,τι έχει καταγραφεί έχει ήδη δοθεί στην Αστυνομία.

«Με έβρισαν και μου είπαν ότι ξήλωσα τις κάμερες από το μαγαζί μου για να συγκαλύψω τον άνθρωπο που κακοποίησε τον Όλιβερ. Ήρθε κανένας να δει τις κάμερες που έχω στο μαγαζί αν είναι ξηλωμένες;», ανέφερε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

«Οι κάμερες είναι στη θέση τους και η αστυνομία πήρε το υλικό από το καταγραφικό. Όλοι γνωρίζουμε τον Όλιβερ και δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος άνθρωπος στην Αράχωβα να συγκαλύψει αυτό το περιστατικό. Η Αράχωβα δεν είναι μικρή κοινωνία για να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιος το έκανε. Πέρα από τους μόνιμους κατοίκους έχουμε πολλούς τουρίστες το Σαββατοκύριακο», επισήμανε.

Διαβάστε επίσης:

Χριστούγεννα: Ο Πειραιάς φόρεσε το γιορτινά του – Το εντυπωσιακό δένδρο και τα led λαμπιόνια (Photos)

Θεσσαλονίκη: Αποφυλακίστηκαν με όρους εννέα οπαδοί του Άρη – Είχαν συμμετάσχει σε οπαδικό επεισόδιο

Ράδιο Αρβύλα: «Έχετε την τάση να σαρώνετε και να διαπομπεύετε» – Η απάντηση του ποιητή Γιώργου Αλισάνογλου για τη διακωμώδησή του

Keywords
Τυχαία Θέματα