Οι σειρές μυθοπλασίας επηρεάζουν τον δείκτη τηλεθέασης

Ο δείκτης δυναμομέτρησης τηλεοπτικών εκπομπών έχει ανοδική τάση, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen.

Έπειτα από καιρό τρία τηλεοπτικά προγράμματα εμφανίζονται με διψήφιο ποσοστό τηλεθέασης. Είναι και τούτο το στοιχείο μια ένδειξη.

Τα πρωταγωνιστικά σίριαλ χθες, για μία ακόμη φορά, παρουσιάστηκαν παραλίγο ισοδύναμα. Δυναμικά τις Πέμπτες, αν κρίνουμε από το χθεσινό επεισόδιο, φαίνεται να μπαίνει στον «πόλεμο» της τηλεθέασης η σειρά «Maestro». Και ήταν το δεύτερο που προβλήθηκε.

Σε διαρκή διαδικασία ανόδου βρίσκεται

η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών». Η καθημερινή σειρά του Alpha μπορεί να εμφανίζεται «κολλημένη» στην τέταρτη θέση τηλεπροτιμήσεων, όμως βελτιώνει αργά μεν, σταθερά δε, τα ποσοστά της. Χθες κατάφερε 7,2% τηλεθέαση (έναντι 6,1% στις 19/10 και 6,6% στις 18/10 και 6,7% στις 17/10).

Η σατιρική «Ράδιο αρβύλα» δείχνει να έκανε στάση στην πέμπτη θέση αλλά και στην τηλεθέαση καθώς και χθες και προχθές είχε την ίδια απόδοση.

Πέραν των άλλων «μόνιμων» του ημερήσιου Top 10 η περιπέτεια «Κομάντο» που έδειξε ο Alpha χθες τη νύχτα κατάφερε να κρατήσει στη συχνότητα του καναλιού 452.000 τηλεθεατές χαρίζοντας στο πρόγραμμα 4,5% τηλεθέαση και την ένατη θέση.

Διαβάστε επίσης:

Η κυβερνητική παρέμβαση για τις τηλεδίκες δείχνει ότι ο έλεγχος έχει χαθεί

Σασμός: Η Αργυρώ χάνει κάθε ελπίδα – Η ανακάλυψη που φέρνει τα πάνω κάτω

Το Mega «τραβά» την ανηφόρα της τηλεθέασης

Keywords
Τυχαία Θέματα