Οι «Πρωταγωνιστές» πήραν τα βουνά

Τις περιπέτειες ανθρώπων που ζουν και χαίρονται τα ελληνικά βουνά και τις αλπικές κορφές βάζει στους «Πρωταγωνιστές», αυτή την Κυριακή (24.00, Alpha) ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Και που δεν σκαρφάλωσε ο δημοσιογράφος και το τηλεοπτικό συνεργείο για την έρευνα τους η οποία συμπυκνώθηκε σε ένα κινηματογραφικό ντοκιμαντέρ 85 λεπτών με τις ιστορίες των ανθρώπων σε πρώτο πλάνο.

Η Νίκη, 28 ετών, έχει τα «κλειδιά» του καταφυγίου του Σμόλικα στα 1.750 μέτρα. Εκεί, την συνάντησε ο 26χρονος Μιχάλης και από τότε ζουν μαζί στο βουνό.

Ο Άκης έτρεξε φέτος τα 100 μίλια ορεινού δρόμου στη Ροδόπη

και τώρα ζει με τον σκύλο του, τον Ρίβερ, στο καταφύγιο «Free Inn Zagori», στον Γυφτόκαμπο.

Η Λέτα είναι podcaster στο pod.gr, όμως τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας «ανεβάζει» ερασιτέχνες ορειβάτες στην Πάρνηθα αλλά και στον Όλυμπο.

Ο Μάνος είναι κινηματογραφιστής. Όταν, όμως, δεν έχει γυρίσματα στην Αμερική, το Ελ Σαλβαδόρ και τη Νορβηγία, «κυλά» με τους φίλους του -και τα πέδιλα του- στις χιονισμένες πλαγιές των ελληνικών βουνών.

Ο Γιώργος έχει στο βουνό 1.000 πρόβατα και 200 κατσίκια, αυτό όμως που δεν αποχωρίζεται ποτέ είναι η «εντούρο» του και οι σκύλοι του.

Και ο Ιορδάνης και ο Παναγιώτης είναι οι «Nomade et Sauvage». Και αυτή τη φορά ανάβουν φωτιές και μαγειρεύουν σε μια πλαγιά απέναντι από τους βράχους των Μετεώρων.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ομολογεί τον φόνο του Γεράσιμου στη Μυρτάλη – Ραγδαίες εξελίξεις

Κατερίνα Καινούργιου: Απολύθηκε ρεπόρτερ από την εκπομπή – Δήλωσε παραίτηση η αρχισυντάκτρια (Video)

Τηλεθέαση Παρασκευής: Σκληρή μάχη στην prime time

Keywords
Τυχαία Θέματα