Οι πέντε φορές που κατέβασαν άνθρωπο από το αεροπλάνο για γελοίο λόγο

ΚΟΣΜΟΣ

Με αφορμή την καθυστέρηση πτήσης λόγω μιας μαθηματικής εξίσωσης, το περιοδικό Times παρουσίασε ορισμένους από τους πιο γελοίους λόγους που έχουν επικαλεσθεί αεροπορικές εταιρίες για να κατεβάσουν από το αεροπλάνο επιβάτη.

1. Τον Απρίλιο μια αεροσυνοδός από την Southwest Airlines κατέβασε ένα φοιτητή του Μπέρκλεϋ από το αεροπλάνο γιατί μίλησε... αραβικά στο κινητό του τηλέφωνο. Μια συνεπιβάτης θεώρησε πως τα αραβικά ήταν απειλητικά και το ανέφερε στην αεροσυνοδό, με αποτέλεσμα ο φοιτητής να «πάρει πόδι» από την πτήση.

2.

Στις αρχές του μήνα, δεν επετράπη σ’ ένα ζευγάρι με το ενός έτους παιδί του να ταξιδέψουν με Allegiant Air καθότι μετά την επιβίβασή στο αεροσκάφος ενημέρωσαν το πλήρωμα πως το παιδί έχει αλλεργία στα... φιστίκια. Η εταιρία δήλωσε πως ένας εξωτερικό γιατρός δήλωσε πως το παιδί δεν μπορούσε να ταξιδέψει.

3. Η United Airline κατέβασε ένα άντρα από το αεροπλάνο που ζύγιζε 170 κιλά. Συνεπιβάτης του αραπονέθηκε πως δεν μπορούσε να κάτσει άνετα στην θέση του, με αποτέλεσμα η αεροσυνοδός να ζητήσει από τον κύριο να κατέβει από το αεροπλάνο. Η εταιρεία δήλωσε πως «η πολιτική της εταιρείας είναι αφαιρεί από σκάφος τους επιβάτες που δεν μπορούν να χωρέσουν με ασφάλεια στο κάθισμά τους».

4. Μια βετεράνος των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων ισχυρίστηκε πως η Spirit Airlines την ανάγκασε να κατέβει από το αεροπλάνο όταν προσπάθησε να ανεβάσει στο αεροσκάφος τον σκύλο υπηρεσίας που έχει. Σε γενικές γραμμές οι σκύλοι υπηρεσίας επιτρέπονται σε πτήσεις.

5. Μια γυναίκα ισχυρίστηκε πως μια εξοργισμένη αεροσυνοδός της American Airlines την κατέβασε από το αεροπλάνο, απλά γιατί η αεροσυνοδός είχε νεύρα! Κάποιοι από τους επιβάτες κατέγραψαν το περιστατικό με κινητό, όπου και βλέπουμε την επιβάτη να έχει ξεσπάσει σε κλάματα. Η εταιρία ζήτησε συγγνώμη από την επιβάτη.

αεροπλάνοπτήσηεπιβάτηςγελοίος λόγοςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα