Οι χαρές και οι περιπέτειες υγείας στην κόντρα της τηλεθέασης

Στη «Γη της Eλιάς» είχαν χαρές με γάμο και βάπτιση. Στο «Σασμό» η αγωνία για την υγεία της Αργυρούς και το γάμο της Βασιλικής κλιμακώνεται.

Οι εξελίξεις, ευχάριστες ή δυσάρεστες κινητοποιούν τους τηλεθεατές οι οποίοι συμπάσχουν με τους ήρωες. Κι έτσι έρχεται η τηλεθέαση.

Το περασμένο επταήμερο τα ευχάριστα ώθησαν τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης με τα καλύτερα της εβδομάδας, όπως τα κατέγραψε η Nielsen. Το επεισόδιο που προβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη ήταν το τελευταίο της σεζόν- είχαμε happy

end- και αναμενόμενο ήταν να κινητοποιήσει κόσμο.

Κάποιες εκατοντάδες σεναριακά ναυτικά μίλια μακριά, στην Κρήτη και τον «Σασμό» οι ετοιμασίες για το γάμο της Βασιλικής προχωρούσαν, αλλά είχε φτάσει η- κρίσιμη- ώρα, να λογαριαστεί ο Μαθιός με τον Μανόλη μια και καλή.  Και ενώ η Βασιλική προετοιμαζόταν για το γάμο, η αλήθεια που στοιχειώνει την καινούρια της ζωή βρισκόταν μια ανάσα από την αποκάλυψη της. Χάνεται μια τέτοια πλοκή; Δεν χάνεται.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο που προβλήθηκε την προπερασμένη Δευτέρα, είχε την δεύτερη υψηλότερη συγκέντρωση τηλεθεατών.

Οι δύο σειρές που προβάλλονται την ίδια ώρα αναμετρήθηκαν σκληρά και μοιράστηκαν τηλεθεαματικότητες.

Οι «Άγριες Mέλισσες» που προβάλλονται αργότερα από τις δύο άλλες σειρές φαίνεται να είναι επιλογή κάποιων από εκείνους που είναι συντονισμένοι νωρίτερα σε Mega και Alpha, όμως έχουν το κοινό τους και συνθέτουν με το «Σασμό» και τη «Γη της Ελιάς» την- με την καλή έννοια- τρόικα μυθοπλασίας τουλάχιστον του prime time.

Το «Survivor» πορεύτηκε και το περασμένο επταήμερο «βλέποντας» την τηλεθέαση του να φυλλοροεί παρότι το ριάλιτι πλησίαζε προς την ολοκλήρωσή του (που είναι σήμερα το βράδυ) και θα περίμενε κάποιος ότι η απόδοση του θα είχε κλιμάκωση και όχι αποκλιμάκωση.

Ικανοποίηση στον ΑΝΤ1, λογικά, με την απόδοση του τηλεπαιχνδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»- στα πέντε δημοφιλέστερα προγράμματα της εβδομάδας- και το «The 2night show» που αξιοποίησε τη συγκυρία, καθώς ο Αρναούτογλου φιλοξένησε τους ηθοποιούς της σειράς «Άγριες Mέλισσες» συμπλήρωσε την 20αδα με τα «καλύτερα».

Διαβάστε επίσης:

Ξεκινάει η συνεργασία της ΕΡΤ με το Euronews

«Κλειδωμένη» θεωρείται η μετακίνηση Μαυραγάνη στον ΑΝΤ1

Προβληματισμός στις ΗΠΑ για το Tik Tok – Να «κατέβει» ζητά το αμερικανικό ΕΣΡ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οι χαρές και οι περιπέτειες υγείας στην κόντρα της τηλεθέασης,