Οι αδελφές Μπους συμβουλεύουν τις αδελφές Ομπάμα - «Κάντε μια θετική αλλαγή στον κόσμο» (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα η οικογένεια Ομπάμα πρόκειται να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο και να γυρίσει στην καθημερινότητά της. Στο κέντρο της προσοχής των Αμερικανών βρίσκεται το πρώτο ζεύγος, ο Μπαράκ και η Μισέλ, αλλά και οι κόρες τους, Σάσα και Μαλία και το τι πρόκεται να κάνουν μετά την Ουάσιγκτον.

Πριν από λίγες μέρες οι κόρες του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους έστειλαν μια ανοικτή επιστολή στις κόρες του Ομπάμα «καλωσορίζοντάς» τις ουσιαστικά στο κλαμπ «των πρώην πρώτων παιδιών»

«Μαλία

και Σάσα, πριν από 8 χρόνια, μια κρύα μέρα του Νοέμβρη σας καλωσορίσαμε στον Λευκό Οίκο. Και οι δύο είδαμε φως και ανησυχία στα μάτια σας, καθώς κοιτάζατε το νέο σας σπίτι. Αφήσαμε τις δουλειές μας στη Νέα Υόρκη και την Βαλτιμόρη και ταξιδέψαμε την Ουάσιγκτον για να σας δείξουμε τα «κατατόπια». Για να σας δείξουμε το υπνοδωμάτιο Λίνκον και τα υπνοδωμάτια που για κάποια χρόνια ήταν δικά μας, να σας συστήσουμε σε όλους τους ανθρώπους - τους ανθοπώλεις, τους φύλακες, τους μπάτλερ- που αφιερώνουν τη ζωή τους στο να κάνουν αυτό το ιστορικό μέρος, σπίτι» γράφουν ξεκινώντας στην επιστολή τους οι αδερφές Μπους.

Μεταξύ άλλων, στην επιστολή τους η Μπάρμπαρα και Τζένα Μπους, καλωσόρισαν τα δύο κορίτσια στη κλαμπ των «Πρώην Πρώτων Παιδιών» και τους δίνουν κάποιες συμβουλές για τη νέα τους ζωή. «Πρέπει να κοιτάξετε μπροστά. Θα γράψετε τη δική σας ιστορία στη ζωή πέρα από τη σκιά των διάσημων γονιών σας, κουβαλώντας πάντα πάνω σας τις εμπειρίες που αποκτήσατε τα τελευταία οκτώ χρόνια».

Παράλληλα, η Μπάρμπαρα και η Τζέννα συμβουλεύουν τις νεαρές Ομπάμα να μην χάσουν την επικοινωνία τους με το προσωπικό του Λευκού Οίκου και τους άνδρες των Μυστικών Υπηρεσιών. Εξομολογήθηκαν, μάλιστα, ότι τα λουλούδια του γάμου της Τζένα, τα φρόντισε ο άνθρωπος που επιμελούνταν τα φυτά στο Λευκό Οίκο όταν Πρόεδρος ήταν ο παππούς τους.

Ενώ ξεχωριστή είναι η αναφορά τους στους άνδρες των Μυστικών Υπηρεσιών: «Αποτελούν κομμάτι της ζωής μας: Ήταν παρόντες στα πρώτα μας ραντεβού...Το ξέρουμε ότι δεν ήταν εύκολη υπόθεση -οι δυο σας όπως και εμείς οι δυο μας σαν έφηβες είχαμε πάντα κάποιους να μας ακολουθούν- αλλά αυτοί οι άνθρωποι έβαζαν σε δεύτερη μοίρα τη δική τους ζωή για εμάς».

Στο τέλος της επιστολής οι Μπους καλούν τις Ομπάμα να χρησιμοποιήσουν όλα όσα έμαθαν κατά την παραμονή τους στον Λευκό Οίκο για να κάνουν μια «θετική αλλαγή στον κόσμο».

"You have so much to look forward to": The Bush daughters offer advice to Malia and Sasha Obama in an open letter https://t.co/snA1sXSiIW pic.twitter.com/enfHpEL14d

CNN International (@cnni) January 16, 2017

ΗΠΑκόρες Μπουςκόρες ΟμπάμαΣάσα ΟμπάμαΜάλια ΟμπάμαΛευκός ΟίκοςεπιιστολήHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα