Ο Τζουντ Λο στον ρόλο του Άλμπους Ντάμπλντορ στο «Fantastic Beasts 2»

ΚΟΣΜΟΣ

Τον ρόλο του Άλμπους Ντάμπλντορ σε νεαρή ηλικία θα υποδυθεί ο Τζουντ Λο, στο σίκουελ της ταινίας «Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται».

Στην δεύτερη ταινία, σκηνοθέτης θα είναι ξανά ο Ντέιβιντ Γέιτς και πρωταγωνιστής ο Έντι Ρέντμεϊν. Επιπλέον, τον ρόλο του κακού μάγου Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ, με τον οποίο θα έρθει αντιμέτωπος ο Άλμπους Ντάμπλντορ, ερμηνεύει ο Τζόνι Ντεπ.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει η συγγραφέας των βιβλίων Τζ. Κ. Ρόουλινγκ και αναμένεται να κινηθεί ακόμα πιο βαθιά σε μια σκοτεινή

περίοδο των μάγων.

Ο Τζουντ Λο θα ερμηνεύσει στην ταινία τον Ντάμπλντορ στα χρόνια που ήταν καθηγητής μεταμορφώσεων στη σχολή μάγων, πολλά χρόνια πριν γίνει διευθυντής της σχολής.

«Ο Τζουντ Λο είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός, τη δουλειά του οποίου θαυμάζω εδώ και πολύ καιρό και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του. Ξέρω ότι έχει συλλάβει άψογα όλες τις απροσδόκητες πτυχές του Άλμπους Ντάμπλντορ, όπως αυτές αποκαλύπτονται από την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ», δήλωσε ο σκηνοθέτης Γέιτς.

Το σίκουελ των Φανταστικών Ζώων αποτελείται από πέντε ταινίες που έχουν προγραμματιστεί να γυριστούν. Η πρώτη ταινία απέφερε συνολικά περισσότερα από 813 εκατ. δολάρια.

Τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι.

Άλμπους ΝτάμπλντορΤζουντ ΛοΦανταστικά ζώα και πού βρίσκονταιHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα