Ο τραγουδιστής Φρανκ Όσιαν και το Τ-shirt με το αντιρατσιστικό μήνυμα

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, Φρανκ Όσιαν τραγούδησε στο Μουσικό Φεστιβάλ Panorama της Νέας Υόρκης φορώντας ένα T-shirt με αντιρατσιστικό μήνυμα. Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης εμφανίστηκε φορώντας ένα λευκό T-shirt με τη φράση «Γιατί να είσαι ρατσιστής, σεξιστής, ομοφοβικός ή τρανφοβικός, όταν μπορείς απλά να μένεις σιωπηλός;» (Why be racist, sexist, homophobic or transphobic when you could just be quiet?).

Το T-shirt με το πολιτικό μήνυμα, στο οποίο όλες οι λέξεις είναι γραμμένες με μαύρα κεφαλαία γράμματα, είναι της εταιρείας Green

Box Shop. Από την περασμένη Παρασκευή, όταν ο Όσιαν επέλεξε να το φορέσει στη συναυλία οι πωλήσεις της εταιρείας αυξήθηκαν κατακόρυφα, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν το ίδιο T-shirt.

«Ο Φρανκ Όσιαν έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα σε όσους πιστεύουν ότι είναι καλύτεροι από οποιονδήποτε άλλον με βάση το φύλο, τη φυλή ή την ταυτότητα - και το έκανε μέσω έξυπνα διατυπωμένης φράσης σε T-shirt, για το οποίο όλοι μιλάνε» αναφέρουν δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου.

Η απόφαση του ράπερ να φορέσει το συγκεκριμένο T-shirt σίγουρα συνδέεται με τα tweets του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην αρχή της περασμένης εβδομάδας, με τα οποία ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να απαγορεύσει σε διεμφυλικά άτομα (transgender) να υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις, απόφαση η οποία καταδικάστηκε από εκπροσώπους του καλλιτεχνικού χώρου. Ένα πολύ καλό σημείο του μηνύματος - είναι σαν τη παλιά φράση που συνηθίζουν να λένε οι μητέρες: «Αν δεν έχεις τίποτα ωραίο να πεις, μην πεις τίποτα».

Frank Oceant-shirtHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα