Ο Τραμπ επιτίθεται στον δήμαρχο του Λονδίνου για τις τρομοκρατικές επιθέσεις (photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Η κόντρα του προέδρου των ΗΠΑ με τον δήμαρχο του Λονδίνου, Σάντικ Καν, δεν είναι καινούρια. Όμως κανείς δεν περίμενε ότι ο Τραμπ θα έβρισκε ευκαιρία να του επιτεθεί, με αφορμή το νέο τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο.

Σε ένα από τα τρία νέα tweets που έκανε μέσα σε μισή ώρα, ο Τραμπ στοχεύει προσωπικά τον Σάντικ Καν.

«Τουλάχιστον 4 νεκροί

και 48 τραυματίες και ο δήμαρχος του Λονδίνου δηλώνει ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!» αναφέρει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Μόνο που ο μουσουλμάνος δήμαρχος της βρετανικής πρωτεύουσας, δεν ανέφερε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αντιθέτως, μίλησε για «βάρβαρες, σκόπιμες και δειλές επιθέσεις», υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι οι Βρετανοί δεν θα πρέπει να ανησυχήσουν βλέποντας αυξημένη αστυνομική παρουσία στους δρόμους του Λονδίνου μετά την επίθεση…

Δεν είναι η πρώτη φορά που μέλος της οικογένειας Τραμπ στρέφεται κατά του δημάρχου του Λονδίνου, έπειτα από τρομοκρατικό χτύπημα.

Τον Μάρτιο, έπειτα από την επίθεση στο Ουέστμινστερ, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ- γιος του προέδρου- είχε γράψει στο Twitter «Πρέπει να μου κάνεις πλάκα!», αναδημοσιεύοντας παλιότερη συνέντευξη του Καν, στην οποία ο δήμαρχος του Λονδίνου είχε αναφέρει ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις είναι μέρος της ζωής σε μία μητρόπολη.

Στα άλλα δύο tweets του όπου αναφέρεται στο νέο τρομοκρατικό χτύπημα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δηλώνει:

«Πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε πολιτικά ορθοί και να εργαστούμε για την ασφάλεια των ανθρώπων. Αν δεν φερθούμε έξυπνα, η κατάσταση θα χειροτερέψει».

«Προσέξατε ότι κανείς δεν κουβεντιάζει τώρα για οπλοκατοχή; Αυτό συμβαίνει επειδή οι δράστες χρησιμοποίησαν μαχαίρια και φορτηγό».

Ντόναλντ ΤραμπTwitterΣαντίκ ΚανΛονδίνοτρομοκρατικό χτύπημαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα