Ο θρήνος μιας μάνας που της μαχαίρωσαν και τα δυο παιδιά (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Στέκεται επάνω από τα πτώματα των δυο παιδιών της και θρηνεί. Δε θέλει να τα αποχωριστεί. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι κάποιος τα μαχαίρωσε και τα παράτησε στη μέση του δρόμου.

Η μάνα είναι μάνα, είτε πρόκειται για άνθρωπο, είτε για ζώο. Πονάει το ίδιο όταν γεννάει τα παιδιά της, τα λατρεύει το ίδιο ενώ μεγαλώνουν και θρηνεί το ίδιο όταν τα χάνει.

Μια γάτα στην πόλη Ξιάν στην Κίνα βρήκε τα δυο μικρά της μαχαιρωμένα. Κάποιος που τον ενοχλούσαν θεώρησε πως έπρεπε να τα δολοφονήσει. Τα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το βράδυ που η γάτα βρισκόταν αλλού.

Το

μένος του ήταν τόσο μεγάλο που το ένα μάλιστα, το αποκεφάλισε. Η μητέρα γάτα επέστρεψε ξημερώματα και βρήκε τα δυο γατάκια της άψυχα. Αμέσως κατάλαβε τι είχε συμβεί. Στάθηκε επάνω τους και άρχισε να θρηνεί σπαρακτικά για το χαμό τους.

Η κ. Γιανκ μια ηλικιωμένη κυρία που φροντίζει τα αδέσποτα την πλησίασε διστακτικά. Η γάτα στην αρχή δεν την άφηνε. Συνέχιζε το θρήνο της. Μετά ένιωσε τις προθέσεις της. Την άφησε να πιάσει τα νεκρά μικρά της και να τα θάψει. Όλη την ώρα τριβόταν στο πόδι της και όπως βλέπεται και στη φωτογραφία είναι σαν να κλαίει πραγματικά.

γάταμητέραθρήνος γάταςνεκρά γατάκιααδέσποτη γάταHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα