Ο Θάνος Τζήμερος… απειλεί με αποχώρηση από την πολιτική και την αρθρογραφία

«Τελεσίγραφο» στους απανταχού υποστηρικτές του έστειλε ο επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά» σχετικά με το μέλλον του στην πολιτική.

Μετά από τις έως σήμερα αποτυχημένες προσπάθειες να μπει το κόμμα του ή οι σχηματισμοί με τους οποίους συνεργάζεται στη Βουλή, ο Θάνος Τζήμερος, με ανάρτησή του στο Facebook, ξεκαθάρισε ότι αν στις επόμενες εκλογές

το συνεργατικό σχήμα που έχει με τον Φαήλο Κρανιδιώτη δεν περάσει το όριο του 3%, ο ίδιος θα αποχωρήσει από την πολιτική και την αρθρογραφία.

«Σας ενημερώνω πως τη δυνατότητα “διαβάζω & επιδοκιμάζω Τζήμερο” αλλά ψηφίζω τον άλλον για να φύγει ο παρα-άλλος δεν θα την έχετε άλλη φορά. Στις επόμενες εθνικές εκλογές αν ο συνασπισμός μας με τον Φαήλο δεν μπει στη Βουλή, εγώ αποχωρώ από την πολιτική και φυσικά και από την αρθρογραφία», έγραψε ο επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά» και μένει να φανεί αν και πόσοι θα ανταποκριθούν στα κελεύσματά του…

Ειδήσεις σήμερα

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Είμαι προϊόν ενός καλοκαιρινού έρωτα, δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου, δεν ξέρω πού είναι (video)

Βαρουφάκης: Χυδαία η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, αγνοεί το απάρντχαϊντ που στήνει το κράτος του Ισραήλ

Αγνώριστος ο Ιγκλέσιας των Podemos – Έκοψε την κοτσίδα (Photo)

Keywords
Τυχαία Θέματα