Ο ΣΥΡΙΖΑ, σας… χαιρετά

Ξέρω τώρα ότι δεν είναι ευπρεπές δευτεριάτικα, αλλά εκείνη η ιστορία με τις απευθείας αναθέσεις στο αεροδρόμιο για τα self test –για την οποία τα είχαν πάρει στο κρανίο και στο Μαξίμου αλλά το θέμα έμεινε εκεί– έχει κινηθεί καμιά διαδικασία; Το ξεκίνησε έτερη στήλη, κάναμε αναλυτική αναφορά εμείς και υπήρξαν και δημοσιεύματα.
Αρκεί να την πληρώσει κάποιος πολιτικά, ή να πληρώσει την νύφη και δικαστικά που τσούζει; Εκείνος ο μπαγάσας ο επικεφαλής εταιρείας που παρακαλούσε να του δώσουν προσφορές

απο τα ιδιωτικά νοσοκομεία τα κατάφερε, ή ακόμα περιμένει τις απαντήσεις; Τι κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση; Καλά είναι, σας χαιρετά!

Συμβάσεις για… σκουπίδια

Νέα διοίκηση θα έχουμε τις επόμενες μέρες στον ΕΟΑΝ. Επί υπουργίας Χατζηδάκη στο υπουργείο Περιβάλλοντος, η διοίκηση του οργανισμού δεν πήρε μονο κάτω απο τη βάση αλλά ελέγχεται για διάφορες σύμβάσεις. Και όταν λέμε ελέγχεται, εννοούμε ότι έχει μπει στο μικροσκόπιο των εισαγγελέων. Ελπίζουμε ότι ο νέος επικεφαλής -που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο πρώην δήμαρχος Κηφισιάς κ. Χιωτακης- να βάλει μια τάξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα