Ο Στουρνάρας ζητά πίσω τη Ζωή γιατί ήταν το... αλατοπίπερο του

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μα που βρίσκεται ο Γιάννης Στουρνάρας; αναρωτιέται ο Βηματοδότης και υπονοεί ότι ο πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδας αναζητεί στο εξωτερικό ενδιαφέροντα αφού χωρίς Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν θα έχει ενδιαφέρον η ζωή του στη χώρα μας...

Γράφει χαρακτηριστικά "Πού χάθηκε ο Γιάννης

Στουρνάρας; Εχει εξαφανιστεί από την Ελλάδα σας λέω.Την τελευταία φορά που εθεάθη στη χώρα μας ήταν σε ένα εκλογικό τμήμα την περασμένη Κυριακή που πήγε να ψηφίσει. Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του".

Και αναφέρει ο Βηματοδότης: Μεταξύ Φρανκφούρτης, Λουξεμβούργου και Παρισιού κινούνταν τις προηγούμενες ημέρες ο Γιάννης Στουρνάρας, προετοιμάζοντας την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Στην «πόλη του φωτός» έμαθε και τις εξελίξεις με το γραφείο της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη βουλή και την περιβόητη αλλαγή κλειδαριάς. «Κρίμα, γιατί η Ζωή είχε γίνει το αλάτι και το πιπέρι της ζωής μου».

«Τώρα τι θα κάνω χωρίς Ζωή; Θα είμαι αναγκασμένος να ασχολούμαι με άλλα... βαρετά θέματα», συνέχισε, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Ποια θέματα τον απασχολούν τώρα; Η συνάντησή του με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για παράδειγμα, που είχε την Πέμπτη. «Ποια είναι η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα μετά τις εκλογές;», τον ρώτησε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών. «Βλέπω θετικότερες εξελίξεις», του απάντησε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος....

Γιάννης ΣτουρνάραςΖωή ΚωνσταντοπούλουHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα