Ο Στάθης Ψάλτης αγαπούσε τις ωραίες γυναίκες: Δείτε τις κατακτήσεις του (Photos)

ΕΛΛAΔΑ

Γάμοι, χωρισμοί, νεανικές τρέλες περιέχει η προσωπική ζωή του Στάθη Ψάλτη.

Παντρεύτηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 17 ετών. Ο Στάθης Ψάλτης σε συνέντευξή του είχε δηλώσει πως ο γάμος του τότε, ήταν απλά μία νεανική τρέλα που όμως του άφησε την μεγαλύτερη χαρά της ζωής του... την κόρη του.

Στη συνέχεια, ακολούθησε μία λαμπρή πορεία στον ελληνικό κινηματογράφο, όπου γνώρισε και την Καίτη Φίνου. Την αρραβωνιάστηκε τρεις φορές, αλλά ποτέ δεν έφτασαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Με τον Στάθη έμεινα 5 χρόνια, αν και θα έπρεπε να χωρίσω από τον πρώτο χρόνο. Μετά ήρθαν έτσι οι καταστάσεις στη ζωή που δεν χωρίσαμε και έπρεπε να κάτσω μαζί του, άσχετα αν ο Στάθης είχε του κόσμου τις γυναίκες», είχε πει τότε.

Το 1986 χώρισαν και από τότε όπως αναφέρει η Espresso, παρελάσανε από την... καρδιά του (αλλά και από το σανίδι όπου εμφανιζόταν), πολλές νεαρές ηθοποιοί που έκαναν τα πρώτα τους βήματα μαζί του. Μερικές από αυτές, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ήταν η Χριστίνα Παππά, η Τζούλια Μπάρκα, η Λίζα Μαλινδρέτου και πολλές άλλες.

Από τις κοπέλες που τον θαύμαζαν ήταν και η Τάρια Μπούρα, η οποία είχε περάσει από τα εγχώρια καλλιστεία και στη δεκαετία του ’90 παρουσίαζε για πολλά χρόνια τη μόδα στον «Πρωινό καφέ.

Ο γάμος δεν άργησε να έρθει για τον Στάθη Ψάλτη και την ξανθιά καλλονή, αλλά δεν άντεξε καθόλου, με τα περιοδικά της εποχής να κάνουν λόγο για έναν γάμο- αστραπή.

Ο τρίτος γάμος του ήταν με την Χριστίνα Ψάλτη, η οποία ήταν στο πλευρό του μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Μάλιστα, η ίδια τον γνώρισε το 1995, αλλά πέρασαν αρκετά χρόνια μέχρι να παντρευτούν.

Οι δυο τους έπαιζαν μαζί στο θέατρο τα τελευταία χρόνια, ενώ ο ίδιος έλεγε για εκείνη πως ήταν ένας πραγματικός άγγελος... «Μου την έστειλε ο Θεός για τα... τελευταία χρόνια της ζωής μου...», είχε πει.

Φωτογραφίες: ΝDP/ Espresso

Πηγή: iefimerida.gr

Στάθης ΨάλτηςγυναίκεςκατακτήσειςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα