Ο σπιτονοικοκύρης τους είπε «Σταματήστε να κάνετε παιδιά!»

ΚΟΣΜΟΣ

 

Η εταιρεία παροχής διαμονής ενός ζευγαριού που ζει σε διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου τους είπε να «σταματήσουν να κάνουν παιδιά».

Η 24χρονη Shirley Purton ζει με τον σύντροφό της, τον 32χρονο Luke Lumbard και τα τρία παιδιά τους – τη 2 ετών Isabell, 1 έτους Lareece και τη μόλις 19 εβδομάδων Matilda.

Η οικογένεια των πέντε ζει σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Thetford, Norfolk, το οποίο δεν έχει υπαίθριο χώρο και δεν έχει χώρο αποθήκευσης.

Κάλεσαν την εταιρεία

που τους παρέχει τη διαμονή Havebury Housing, να ρωτήσουν για την υποβολή προσφορών για ένα νέο ακίνητο - και τους είπαν με αγενή τρόπο να «σταματήσουν να κάνουν παιδιά».

Η Shirley Purton, που δεν μπορεί να εργαστεί για λόγους υγείας, είπε: «Έχουμε καταχωρηθεί σε μια λίστα συμβουλίων από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου, η Isobel.

«Ο σύντροφός μου μίλησε με το Havebury Housing, είναι πάροχος κατοικιών και εκεί κάναμε προσφορές για ακίνητα. Είπαν στον σύντροφό μου ότι φαινόταν ότι δεν θα υπήρχαν διαθέσιμα σπίτια για λίγο και να σταματήσουμε να κάνουμε παιδιά».

Η Shirley είπε ότι υπάρχει ένας κεντρικός δρόμος ακριβώς στο πίσω μέρος του κτηρίου όπου ζουν και ότι τα παιδιά δεν μπορούν να βγουν με ασφάλεια για να παίξουν - αλλά αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα τους.

Από τη στιγμή που και οι πέντε μοιράζονται το μικρό διαμέρισμα, το υπνοδωμάτιο πρέπει να χρησιμοποιηθεί για αποθήκευση.

Πρόσθεσε: «Ζούμε σε ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, υπάρχουν πέντε από εμάς που ζούμε εκεί. Έχουμε ένα σαλόνι, μια κουζίνα και υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με τουαλέτα στην κρεβατοκάμαρα».

«Είναι πολύ μικρό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να αξιοποιήσουμε τον χώρο - δεν έκανα παιδιά για να αποκτήσω μεγαλύτερο μέρος», ανέφερε.

Ένας εκπρόσωπος της Havebury Housing είπε: «Διερευνούμε αυτό το ζήτημα σύμφωνα με τη διαδικασία καταγγελιών μας. Εάν κάποιο μέλος της ομάδας μας έχει πει κάτι ακατάλληλο, σας ζητούμε συγγνώμη για την ενδιαφερόμενη οικογένεια.

Εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι οι ομάδες που απευθύνονται στους πελάτες μας λειτουργούν επαγγελματικά και ευγενικά ανά πάσα στιγμή και θα ενεργούμε κατάλληλα εάν διαπιστώσουμε ότι τα υψηλά μας πρότυπα δεν πληρούνται.

Θα επικοινωνήσουμε απευθείας με την οικογένεια για να επιλύσουμε οποιαδήποτε δυσαρέσκεια της υπηρεσίας».

διαμονήοικογένειαΒρετανίαπαιδιάHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Σταματήστε,stamatiste