Ο «Σασμός» έχει πάρει την ανηφόρα της τηλεθέασης

Κορύφωση στην μέχρι και χθες υπόθεση του είχε ο «Σασμός» με το… εκρηκτικό ξεκαθάρισμα στο σπίτι των Σταματάκηδων και ο μετρητής τηλεθέασης της Nielsen έδειξε το 14,7%, προσεγγίζοντας το 1,5 εκατ. τηλεθεατές.

Η σειρά του Alpha διατηρήθηκε στην κορυφή της λίστας προτιμήσεων τους για τρίτη συνεχόμενη ημέρα και αύξησε τη διαφορά της από τη σειρά «Η γη της ελιάς».

Η οποία «Γη της ελιάς», χθες, είχε ψαλιδισμένο επεισόδιο, λόγω Champions League.

Στα 28 λεπτά διάρκεια ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο τηλεθεατές.

Με τον αγώνα Μπενφίκα- Παρί Σεν Ζερμέν απέναντί τους οι «Παγιδευμένοι» έπαιξαν καλή μπάλα και κέρδισαν την προτίμηση 804.000 τηλεθεατών, οι οποίοι ώθησαν τη σειρά στην τρίτη βαθμίδα του ημερήσιου Top 10.

Μια θέση πιο πάνω πήγε το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος και στο πέμπτο σκαλοπάτι να και η κωμωδία «Ποιος Παπαδόπουλος».

Αν το παρατηρήσατε ο ΑΝΤ1 δείχνει να έχει φτιάξει μια ζώνη μασίφ από τις 20.00 με τον «Εκατομμυριούχο» έως τις 23.30 οπότε και πέφτουν οι τίτλοι τέλους της σειράς «Παγιδευμένοι».

Υποχώρηση κατέγραψε ο «Παράδεισος των κυριών» στην τηλεθέαση του, ικανή για να βρεθεί στο έκτο σκαλοπάτι από το τέταρτο που ήταν προχθές.

Ο αγώνας του Ch.L. συγκέντρωσε την προσοχή 633.000 τηλεθεατών και πλασσαρίστηκε στην έβδομη θέση.

Στο νούμερο 8 του τηλεβαρόμετρου ο «Τροχός της τύχης», ένατο καλύτερο της ημέρας το κεντρικό δελτίο του Σκάι και τη δεκάδα συμπλήρωσε δραμεντί «Τζαμάικα», μια συγκινητική, τρυφερή, αισιόδοξη και άκρως ανθρώπινη ταινία που έδειξε ο Aplha με θέμα τη σαρωτική δύναμη της ζωής και την αδελφική αγάπη που ξεπερνάει όλες τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος σε σενάριο Γιώργου Φειδά σε σκηνοθεσία Ανδρέα Μορφονιού και πρωταγωνιστές τους Σπύρος Παπαδόπουλος, Φάνης Μουρατίδης, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Μελέτης Ηλίας κ.ά..

Διαβάστε επίσης:

Ο Alpha έκανε την ανατροπή στην τηλεθέαση με μια βομβιστική ενέργεια

Οι «Ράδιο Aρβύλα»… προσεδαφίζονται την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου

«Σασμός»: Ο Αστέρης στο νοσοκομείο

Keywords
Τυχαία Θέματα