Ο Πούτιν ξαναβαπτίσθηκε σε παγωμένο ποτάμι (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είναι fit και φυσιολάτρης. Σε φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί από καιρού εις καιρόν στα ρωσικά ΜΜΕ αποκαλύπτεται η πολυσχιδής προσωπικότητά του και οι ποικίλες δραστηριότητές του. Αυτή τη φορά το Sputnik δημοσίευσε φωτογραφίες με το Ρώσο Πρόεδρο, ανήμερα των Θεοφανείων, να ξαναβαπτίζεται στη λίμνη Seliger που βρίσκεται βόρεια της Μόσχας.

Περιστοιχισμένος από ιερείς και θρησκευτικά εικονίσματα,

ο Πούτιν έβγαλε το γούνινο παλτό με το οποίο είχε φτάσει στην αποβάθρα της λίμνης, μπήκε στο νερό από μια τρύπα που είχε ανοιχθεί και αφού έκανε τον σταυρό του βούτηξε το κεφάλι του μέσα στο νερό με τη θερμοκρασία να είναι στους -5 βαθμούς Κελσίου.

В ночь на 19 января Владимир Путин окунулся в ледяную воду озера Селигер:https://t.co/ogCpOulqDO#Крещение #Россия pic.twitter.com/R0OoUUfWbI

— Пятый канал Новости (@5tv) 18 Ιανουαρίου 2018

Πολλοί Ρώσοι έπραξαν το ίδιο, ακόμη και στην περιφέρεια της Γιακουτίας στην ρωσική Άπω Ανατολή όπου η θερμοκρασία έχει πέσει στους -40 βαθμούς Κελσίου, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων, χωρίς όμως να διευκρινίζει πόσοι ήταν αυτοί που ακολούθησαν το έθιμο.

ΠούτινΘεοφάνειαΜόσχαβάπτισηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα