Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Δημήτρη Κρεμαστινό

ΕΛΛAΔΑ

 

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης τονίζοντας πως «ο κόσμος της επιστήμης και της πολιτικής έχασαν σήμερα ένα επίλεκτο στέλεχός τους», εκφράζοντας παράλληλα τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Σε σχετική ανάρτησή του στο twitter, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έγραψε:

"Ο Δημήτρης Κρεμαστινός, Καθηγητής Ιατρικής και τ. Υπουργός Υγείας, υπηρέτησε

το χώρο της Υγείας με αξιοπρέπεια και αίσθημα ευθύνης. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και στο ΚΙΝΑΛ", αναφέρει ο κ. Κικίλιας.

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός, Καθηγητής Ιατρικής και τ. Υπουργός Υγείας, υπηρέτησε το χώρο της Υγείας με αξιοπρέπεια και αίσθημα ευθύνης. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και στο ΚΙΝΑΛ.

— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) May 8, 2020

Ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος σημείωσε: «Ο Δημήτρης Κρεμαστινός έχασε δυστυχώς τη μάχη με τον κορονοϊό. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στο Κίνημα Αλλαγής.»

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός έχασε δυστυχώς τη μάχη με τον κορονοϊό. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στο Κίνημα Αλλαγής.

— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) May 8, 2020

 

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης έκανε λόγο για «έναν μεγάλο δάσκαλο έναν σπουδαίο καθηγητή Ιατρικής που με αξιοπρέπεια θήτευσε και ως Υπουργός Υγείας»

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός ήταν ένας μεγάλος δάσκαλος, ένας σπουδαίος καθηγητής Ιατρικής που με αξιοπρέπεια θήτευσε και ως Υπουργός Υγείας. Με τίμησε με τη φιλία του. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

— Giorgos Patoulis (@gpatoulis) May 8, 2020

 

Ο Γιάννης Λοβέρδος τον χαρακτήρισε "κορυφαίο γιατρό και πολιτικό".

 

Θέλω να εκφράσω την βαθιά μου θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια για τον θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινός, κορυφαίου γιατρού και πολιτικού, από τον covid-19!

— Γιαννης Λοβερδος (@YiannisLoverdos) May 8, 2020

 

Δημήτρης ΚρεμαστικόςΚορωνοϊόςθάνατοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα