Ο «πόλεμος» της τηλεθέασης με σχεδόν 40 σειρές – Αριθμός ρεκόρ δεκαετίας (photos/videos)

Από απόψε και τυπικά αρχίζει ο μεγάλος «πόλεμος» της τηλεθέασης. Η χρονική ζώνη βαρόμετρο άλλωστε είναι εκείνη- κατά βάση- μετά τις 21.00 (λίγο πριν ή λίγο μετά) και μέχρι τα μεσάνυχτα.

«Σκοτωμός» θα γίνει φέτος στο prime time με άλλα λόγια. Και διότι έπειτα από πολλά- πάρα πολλά- χρόνια (ίσως και πάνω από δεκαετία) οι τηλεθεατές θα έχουν την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε περίπου 30 νέες παραγωγές μυθοπλασίας και συνολικά 38 μαζί με εκείνες που συνεχίζονται και φέτος και τις οποίες είχαμε γνωρίσει πέρυσι (όπως οι «Σασμός», «Η γη της

ελιάς», «Τα καλύτερα μας χρόνια», «Άγιος Παΐσιος» κ.ά.) ή από προηγούμενες σεζόν (πχ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που φέτος είναι η 10η σεζόν).

«Ζαλάδα» για τον τηλεθεατή, με αξιόλογες από κάθε άποψη παραγωγές σε μια μεγάλη παλέτα ειδών και θεμάτων: Τηλεοπτικές προσαρμογές λογοτεχνικών έργων (όπως οι «Φλόγα και Άνεμος» και «Μια νύχτα του Αυγούστου», «Μαύρο ρόδο», «Η φόνισσα» κ.ά.), δραματικές-κοινωνικές («ΣτΟργή», «Γλυκάνισος», «Μαέστρο»), δικαστικά και θρίλερ («Παγιδευμένοι», «Κάνε ότι κοιμάσαι»), κωμωδίες («Εκτός υπηρεσίας», «Ποιος Παπαδόπουλος», «Νούμερα»). Τι να πρωτοπρολάβει κάποιος και τι να πρωτοδει, αν λάβουμε υπόψη ότι υπάρχουν και ελκυστικές στις συνδρομητικές πλατφόρμες και στις υπηρεσίες στρίμινγκ, για εκείνους που μπορούν και  έχουν κάνει ανάλογη εγγραφή. Βέβαια το καλό είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα (που παρέχεται, είτε από την έξυπνη τηλεόραση είτε από την πλατφόρμα παρόχου ή στρίμινγκ) της εγγραφής προγράμματος και εκ των υστέρων παρακολούθηση.

Αναμένεται πάντως να γίνει της… κακομοίρας και να σκεφτείτε ότι υπάρχουν τα ριάλιτι, τα σόου πάσης φύσεως. Κουράγιο.

Οκτώ νέες προτάσεις θα διαθέτει το μενού της ΕΡΤ1 με έμφαση στη ελληνική λογοτεχνία και είναι:

*  «Κάνε ότι κοιμάσαι» τιτλοφορείται η προσαρμογή του αστυνομικού μυθιστορήματος «Πριν κοιμηθείς με τον διάβολο» του Γιάννη Σκαραγκά με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Η ιστορία του έργου εκτυλίσσεται στην Αθήνα του 1930. Η σειρά έχει πρεμιέρα απόψε με διπλό επεισόδιο και η πλοκής της χρονικά τοποθετημένη στη σημερινή εποχή.

* «Μια νύχτα του Αυγούστου» βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Βικτόρια Χίσλοπ, σε σενάριο Παναγιώτη Χριστόπουλου και σκηνοθεσία Ζωής Σγουρού – το σίκουελ του «Νησιού» – με τους Ευγενία Δημητροπούλου, Γιώργο Καραμίχο, Μαρία Πρωτόπαππα, Μαρία Καβογιάννη.

* «Φλόγα και άνεμος» του Στέφανου Δάνδολου με επίκεντρο την πολυκύμαντη σχέση του Γεώργιου Παπανδρέου με την Κυβέλη Ανδριανού. Το σενάριο υπογράφει η Ρένα Ρίγγα και τη σκηνοθεσία η Ρέινα Εσκενάζι. Τον Γεώργιο Παπανδρέου  υποδύεται ο Άρης Λεμπεσόπουλος και την Κυβέλη Ανδριανού η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

* «Το βραχιόλι της φωτιάς» της Βετρικής Σαΐα Μαγρίζου σε σκηνοθεσία Γιώργου Γκικαπέππα και προσαρμογή – διασκευή σεναρίου Νίκου Απειρανθίτη, με τους, Θάνο Τοκάκη, Νίκο Ψαρρά, Ελισάβετ Μουτάφη, Χρήστο Λούλη, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Σπύρο Σταμούλη, Μιχάλη Ταμπακάκη. Η πλοκή της σειράς παρακολουθεί την πορεία της εβραϊκής κοινότητας της Θεσσαλονίκης από τη σαρωτική πυρκαγιά του 1917 έως τις «εκκαθαριστικές» επιχειρήσεις των ναζί.

* Η σουρεαλιστική μουσική κωμωδία «Νούμερα», 24 επεισοδίων, σε πρωτότυπη ιδέα Φοίβου Δεληβοριά – Σπύρου Κρίμπαλη και σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη. Με τους Γιάννη Μπέζο, Θανάση Αλευρά, Λένα Ουζουνίδου κ.ά.

* «Παραλία», βασίζεται στο μυθιστόρημα «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» (εκδ. Ψυχογιός) της Πηνελόπης Κουρτζή με την ιστορία της να εκτυλίσσεται στην Ελλάδα των σίξτις. Η πλοκή σε σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου, ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα που έρχεται από το Λονδίνο το Μάρτιο του ΄69 προσγειώνεται στο αεροδρόμιο του Ελληνικού με τελικό προορισμό τα Μάταλα. Στην σειρά που ετοιμάζεται για τον Δεκέμβριο στους κεντρικούς ρόλους θα είναι οι η Δανάη Μιχαλάκη, ο Γιώργος Μιχαλάκης (πατέρας της Δανάης), ο Κώστας Νικούλι, ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο Μάκης Παπαδημητρίου.

* «Η πτώση», ιατρικό-κοινωνικό θρίλερ της Τίνας Καμπίτση σε σκηνοθεσία Χρίστου Γεωργίου (προορίζεται για από το Γενάρη κι έπειτα) στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται ένας καταξιωμένος χειρουργός που καταδικάζεται σε φυλάκιση για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης. Ο γιατρός κατηγορείται ότι χειρούργησε χωρίς να ήταν αναγκαίο έναν ασθενή του που τελικά πέθανε στην επέμβαση και ο οποίος αποκαλύφθηκε ότι ήταν εραστής της συζύγου του. Σε κομβικούς ρόλους θα εμφανιστούν οι Χρήστος Λούλης, Λένα Παπαληγούρα, Ιωάννης Παπαζήσης , Κίκα Γεωργίου κ.ά.α

Στους σχεδίασμούς της ΕΡΤ περιλαμβάνονται επίσης:

* Η νουβέλα «Η φόνισσα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη -θεωρείται από τα κορυφαία λογοτεχνικά έργα της νεοελληνικής λογοτεχνίας- σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη. Ο ίδιος θα σκηνοθετήσει και το «Το παράπονο του νεκροθάπτου» του Εμμανουήλ Ροΐδη.

* Στο κάδρο και το «Σχολείο των ντελικάτων εραστών» του Ρήγα Βελεστινλή, το οποίο θεωρείται ως το ριζοσπαστικότερο όλων του πρωτεργάτη του νεοελληνικού Διαφωτισμού. Επίσης σκηνοθεσία Μανουσάκη.

Συνεχίζονται οι σειρές «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» και «Τα καλύτερα μας χρόνια».

Ο ΑΝΤ1 θα έχει:

* Το δικαστικό-αστυνομικό δράμα «Παγιδευμένοι» σε σκηνοθεσία Βίκυς Μανώλη και απόδοση σεναρίου Σωτηρίας Ψευτούδη στο οποίο με αφορμή τη δολοφονία ενός κοριτσιού μία δικηγόρος και ένας εισαγγελέας αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Με τους Μιχάλη Λεβεντογιάννη, Μάρθα Λαμπίρη- Φεντόρουφ,  Κίμωνα Κουρή, Πέτρο Λαγούρη, Παύλο Ορκόπουλο κ.ά..

* Την κωμωδία «Εκτός υπηρεσίας» των Μάκη Πιτταρά, Θωμά Τσαμπάνη και σκηνοθεσία Βασίλη Κεχαγία με άξονα με τις περιπέτειες αστυνομικών σε ένα μικρό νησί κάπου στο Αιγαίο με τους Άνδρη Θεοδότου, Πάνο Βλάχο, Αλέξη Βιδαλάκη, Βασιλική Ανδρίτσου, Νίκο Ορφανό κ.ά..

* Την κωμωδία «Ποιος Παπαδόπουλος;» των Βασίλη Ρίσβα – Δήμητρας Σάκαλη και σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου με θέμα τις καταστάσεις που προκαλεί το μπέρδεμα των μωρών τους στο μαιευτήριο σε οικογένειες με το ίδιο επίθετο.

* Το ιστορικό δράμα εποχής «Μάγισσα» (τίτλος εργασίας) των Μελίνας Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου, με την πλοκή να εκτυλίσσεται στην προεπαναστατική Ελλάδα και τους Έλλη Τρίγγου, Γιώργο Γάλλο, Αναστάση Ροϊλό, Νίκο Ψαρρά, Μαρκέλλα Γιαννάτου, μεταξύ των πρωταγωνιστών.

Στην πορεία θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού ως μίνι σειρά με επιπλέον υλικό η τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη», που θα ολοκληρωθεί σε τέσσερα επεισόδια. Δεν είναι αποσαφηνισμένο αν μετά την πορεία τους στην OTT ΑΝΤ1+ του ομίλου, ανέβουν στο γραμμικό κανάλι και οι σειρές «Σέρρες», «Η γέφυρα» και «Σώσε με», έπειτα από την πρώτη προβολή τους.

Το Mega έχει στη «φαρέτρα» του:

* «Μilky way» του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα (για την ταινία «Η απόσταση ανάμεσα στον ουρανό κι εμάς») Βασίλη Κεκάτου, με τους Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνο Γεωργόπουλο, Ανδρέα Κωνσταντίνου, Θέμιδα Μπαζάκα, με ιστορίες πολύ σημερινές και ζητήματα που «καίνε».

* «Μaestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τον ίδιο και τους Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνη Μουρατίδη, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.

* «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» των Μιχάλη Ρέππα – Θαναση Παπαθανασίου με τις Βάσω Λασκαράκη, Νίκη Λάμη,  Κατερίνα Ζαρίφη, να υποδύονται τρείς διαφροετικούς γυναικείους- αναγνωρίσιμους- χαρακτήρες γυναικών που κάθε μία έχει τη δική της ζωή, τους δικούς της ανθρώπους γύρω της και τη δική της κοσμοθεωρία.

* «Μαύρο ρόδο» σε σενάριο Γιώργου Κρητικού και  σκηνοθεσία Κώστα Αναγνωστόπουλο, η σειρά (η οποία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη)  εστιάζει στο δράμα που θα βιώσει μια δόκιμη μοναχή όταν αναγκάζεται εξαιτίας σεισμού να αφήσει προσωρινά το μοναστήρι και να επιστρέψει στο χωριό της, όπου  Πίστη της θα  δοκιμαστεί εξαιτίας ενός παράφορου έρωτα. Για την προετοιμασία των απαιτητικών ρόλων τους, οι Φωτεινή Παπαθεοδώρου και Κατερίνα Διδασκάλου που υποδύονται τη δόκιμη μοναχή και την ηγουμένη αντιστοίχως  ακολούθησαν για τις ανάγκες των ρόλων του το τυπικό μοναστηριού, στην Κρήτη.

Παίζουν επίσης οι Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, , Μιχαήλ Ταμπακάκης κ.ά..

Το «Κάμπινγκ» θα… κατασκηνώσει στο κανάλι στο β’ μισό της σεζόν και στο επίκεντρο της πλοκής που ετοιμάζουν οι Ανδρέας Γεωργίου και Κούλης Νικολάου είναι ένας καταπιεσμένος πρώην λογιστή που αποσπά ένα μεγάλο χρηματικό ποσό παράνομα και μετακομίζει σε κάμπινγκ εκεί οικογενειακώς. Όταν τον ανακαλύπτουν, όμως, εκμεταλλεύεται τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου και τη σύζυγό του για ξέπλυμα χρήματος.

Μην ξεχνάτε ότι έρχονται με νέους κύκλους επεισοδίων οι επιτυχημένες «Η γη της ελιάς» και «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό»

Ο Alpha προτείνει:

* Την τηλεοπτική μεταφορά «Αυτή η νύχτα μένει» (από το ομότιτλο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή) σε σενάριο Γιάννας Κανελλοπούλου – Γιώργου Μακρή και σκηνοθεσία Κατερίνας Φιλιώτου με τους Βασίλη Μπισμπίκη, Ηλιάνα Μαυρομάτη και Γιάννη Στάνκογλου με θέμα τον κόσμο στα σκυλάδικα της επαρχίας τη δεκαετία του ’80, σε μια Ελλάδα που μετασχηματίζεται.

*  «Ο παράδεισος των κυριών» σε σκηνοθεσία Γιάννη Βασιλειάδη, βασισμένη στην επιτυχημένη «ΙΙ paradiso delle signοre» της RAI. Στην ελληνική εκδοχή χρονικά ενταγμένη στο 1963 την λαμπερή εκδήλωση εγκαινίων πολυκαταστήματος για κυριών (σα να λέμε ο Hondos της σίξτις) ένα τραγικό συμβάν θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Ένας απρόσμενος θάνατος θα ανακόψει απότομα τα σχέδια όλων και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος. Με τους Αργύρη Πανταζάρα, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστο Πλαΐνη, Νατάσα Εξηνταβελώνη κ.ά..

Για το δεύτερο μισό της σεζόν προορίζεται η σειρά «Στα χέρια σου» (τίτλος εργασίας) με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Πρόκειται για ιατρικό δράμα βασισμένη σε γεγονότα,  στο οποίο ένας γιατρός πυροβολείται από πατέρα ενός ασθενή, τη γλιτώνει παρα τρίχα αλλά τού προκαλεί απώλεια μνήμης. Αποτελεί ελληνική εκδοχή της ιταλικής «Nelle tue mani».

Με κεκτημένη ταχύτητα και ενισχυμένες με προσθήκες χαρακτήρων και νέων εξελίξεων συνεχίζουν οι σειρές «Σασμός» αλλά και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ενώ ήδη έχει αρχίσει η προβολή επεισοδίων της σειράς ριάλιτι μυθοπλασίας «Αμφιβολίες».

To Star θα λανσάρει το νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς «3 μίλια» και όπως και την προηγούμενη σεζόν, θα δείξει την σειρά «Έτερος εγώ: Νέμεσις» παραγωγή της CosmoteTV αφού όμως τα- οκτώ-  επεισόδια της προβληθούν από την συνδρομητική πλατφόρμα (στα τέλη του ’22-αρχές ’23, όπως λέγεται) με τη Μαίρη Χρονοπούλου ύστερα από πολλά χρόνια απουσίας, στο ρόλο μιας ισχυρής γυναίκας του υποκόσμου, που στο παρελθόν είχε δώσει τα ηνία στους νεότερους και τώρα εκείνοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν για όλα όσα πήγαν στραβά.

Το Open επιστρέφει στο prime time με μυθοπλασία διεκδικώντας την προσοχή των τηλεθεατών.

* Το δυνατό χαρτί του καναλιού είναι «Το κόκκινο ποτάμι ΙΙ» του Μανούσου Μανουσάκη, σε σενάριο των Νίκου Απειρανθίτη, Δώρας Μασκλαβάνου και του ίδιου του σκηνοθέτη και στην οποία παίρνουν μέρος πάνω από 500 ηθοποιοί που θα εμφανιστούν σε 220 βασικούς και σε 260 συμπληρωματικούς ρόλους, ενώ θα συμμετέχουν τουλάχιστον 2.500 βοηθητικοί ηθοποιοί. Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Αναστασία Παντούση, Όμηρος Πουλάκης, Κωνσταντίνος Καζάκος, Σωτήρης Χατζάκης, Φίλιππος Σοφιανός, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Άννα Μάγκου.

* «Η δική μας οικογένεια» (καθημερινό) σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου και σενάριο Άγγελου Χασάπογλου, φέρνει μπροστά στις κάμερες τον Μάριο Αθανασίου ως έναν αμετανόητο εργένη, ο οποίος θα κληθεί να μεγαλώσει τα τέσσερα παιδιά του παιδικού του φίλου, όταν εκείνος και η σύζυγος του σκοτώνονται σε αεροπορικό δυστύχημα. Πρωταγωνιστούν επίσης οι  Ελένη Βαΐτσου, Υρώ Μανέ, Ελένη Κρίτσα, Χριστίνα Τσάφου, Απόστολο Γκλέτσο, Νίκο Πουρσανίδη, Ρένο Ρώτα.

* Αρχίζει και το δεύτερο καθημερινό δράμα εποχής του καναλιού «Έρωτας φυγάς» και θα ταξιδεύει τους τηλεθεατές στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’50. Ένα ερωτικό θρίλερ σε διασκευή σεναρίου Ρένας Ρίγγα και επιμέλεια σεναρίου του Δημήτρη Αποστόλου και σε σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Πορτοκαλάκη.

Στα επεισόδια της σειράς θα πρωταγωνιστούν οι Πέμη Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Σταύρος Ζαλμάς, Έφη Παπαθεοδώρου, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη κ.ά..

Ο ΣΚΑΪ ποντάρει:

* Στην κοινωνική δραματική «ΣτΟργή» (βασίζεται σε αληθινές ιστορίες που περιλαμβάνονται στο μυθιστόρημα «Madalyonun Ici» – «Inside of the Medallion» της Γκιουλσερέν Μπουνταΐκιογλου) με κεντρική φιγούρα μια διάσημη ψυχίατρο – ψυχολόγο την οποία κάνει η Μαρία Ναυπλιώτου. Η γιατρός διδάσκει τους ασθενείς της πώς να διαχειριστούν τα τραύματα του παρελθόντος, ώστε να σπάσουν την αλυσίδα της βίας. Πρωταγωνιστούν επίσης οι  Λένα Παπαληγούρα, Αλέκος Συσσοβίτης, Ευδοκία Ρουμελιώτη. Η απόδοση- προσαρμογή σεναρίου είναι της Εύας Πανταζή και η σκηνοθεσία του Χρίστος Γεωργίου.

Η σειρά  «Γλυκάνισος» είναι ένα κοινωνικοαισθηματικό θρίλερ που φέρνει στο επίκεντρο της ιστορίας των επεισοδίων του την κρίση του προσφυγικού που βιώνουν ιδίως τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου, με «όχημα» τον έρωτα ενός ντόπιου και μιας γυναίκας από τη Συρία με καταβολές από την Κρήτη που φθάνει ως πρόσφυγας στη Λέσβο. Το σενάριο είναι του Γιώργου Κυρίτση σε ιδέα της Ρόζυ Ρήγα και η σκηνοθεσία του Σταύρου Ποταμάρη. Πρωταγωνιστούν οι Γιώργος Παπαγεωργίου και Ελένη Πιερίδου και πρωταγωνιστούν επίσης οι Κάρμεν Ρουγγέρη, Κώστας Κόκλας, Τάνια Τρύπη, Κώστας Αποστολάκης, Ευγενία Δημητροπούλου, Αιμιλιανός Σταματάκης κ.ά.. 

Την τριάδα των προτάσεων του σταθμού συμπληρώνει η σειρά μυστηρίου «Άγρια γη»,  που διαθέτει ίντριγκα και έντονο το στοιχείο της εκδίκησης. Στο επίκεντρο της βρίσκεται ένας άνδρας ο οποίος στο γύρισμα του χρόνου διαπιστώνει να είναι «ξένος» στην πατρογονική γη.  Με τους Ζέτα Δούκα, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Θανάσης Πατριαρχέας, Παναγιώτα Βιτετζάκη και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι της Μαρίας Γεωργιάδου και η σκηνοθεσία των  σκηνοθεσία των  Χάρη Μαζαράκη– Λίνου Χριστοδούλου.

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Η παίκτρια που μάγεψε τους κριτές – Είναι 79 ετών και εργάζεται σε απορριμματοφόρο (Video)

Τηλεθέαση: Η Εθνική Ελλάδος «εκτόξευσε» την ΕΡΤ – Τι νούμερα έκανε o αγώνας με την Τσεχία (Video)

Survivor All Stars: Διερευνητικές επαφές για τη νέα σεζόν – Τι θα κάνει ο «Ντάνος»

Keywords
ρεκορ, σειρες, ευγενία δημητροπούλου, υρώ μανέ, αποστολος γκλετσος, time, ερτ1, αθηνα, παπανδρεου, αρης, θεσσαλονικη, ελλαδα, ΕΡΤ, ΑΝΤ1, δραμα, αιγαιο, σερρες, mega, κρητη, alpha, rai, hondos, star, ηνία, υρώ, stars, νέα, αποστολακης γιωργος, σταση εργασιας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, eurobank alpha, alpha eurobank, σεισμος κρητη, παναγιωτης ρουμελιωτης, Καλή Χρονιά, θανασης γιαννακοπουλος, σταυροι, λευτερης πανταζης, δαναη μιχαλακη, εθνικη ελλαδος, ελενη, ηνία, υρώ, γυναικα, εθνικη, ζετα δουκα, ηθοποιοι, θανατος, θεμα, θριλερ, κωμωδιες, λονδινο, μουσικη, νησι, νησια, ομηρος, προγραμμα, σημερινη, τηλεοραση, υρώ μανέ, alpha, hondos, mega, star, time, αεροδρομιο, αλεξιου, αλεξανδρα, αληθινες ιστοριες, αννα, ανάσταση, απωλεια, απωλεια μνημης, αφορμη, βιβλιο, βρισκεται, γεγονοτα, γεωργιου, γινει, δαναη, δευτερο, δυνατοτητα, δικη, δωσει, διπλο, εγγραφη, ευγενια, ευδοκια, υπαρχει, ελλη, ελισαβετ, εμμανουηλ, εργα, εποχη, επιθετο, ερχεται, ερχονται, ετων, ευαγγελια, ευγενία δημητροπούλου, ευδοκια ρουμελιωτη, ζετα, ζωη, ζωης, ζωνη, ιδεα, ιδιο, υπηρεσιες, θεοδωρα, ιστορικο, καμπινγκ, καμερες, κυβελη, λεωνιδας, λογια, λογοτεχνια, ματαλα, μαιευτηριο, μινι, μικρο, μαρια, μυθιστορημα, μυστικα, ναζι, νικη, νικο, νυχτα, ξεπλυμα χρηματος, οκτω, παιδια, πεθανε, πιστη, πλατφορμες, βαρομετρο, ρηγα, ρολο, ρωτα, σεζον, σεναριο, συζυγο, σειρα, συρια, σκηνοθεσια, σοου, σπυρου, σχεδια, τσεχια, χισλοπ, χρηστος, χριστινα, χριστος, χρονικα, ιωαννης, κωνσταντινος, αγωνας, αλυσιδα, δημητρης, εμφαση, επεισοδια, ιατρικο, καζακος, κωνσταντινου, κωστας, μπροστα, stars, rai, σωτηρης, θανου, υλικο, θωμα, ξεπλυμα, χερια, ζαλμας, ζουνη
Τυχαία Θέματα
– Αριθμός,– arithmos