Ο photobomber που έκλεψε την παράσταση στη συνάντηση Νετανιάχου-Χριστοδουλίδη

Για ένα πολύ παράξενο στιγμιότυπο, κάνουν λόγο τα κυπριακά Μέσα, που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός  κατά την συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη και του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από τον επίσημο λογαριασμό του Βενιαμίν Νετανιάχου στο Twitter, διακρίνεται στο βάθος πίσω από την κουρτίνα ένα κεφάλι με χαμογελαστό πρόσωπο.

בין הערכות מצב ודיונים ביטחוניים: נפגשתי בירושלים עם נשיא קפריסין ניקוס כריסטודולידיס. אנחנו בונים יחד ברית של המזרח התיכון המזרחי,

ברית של דמוקרטיות – ישראל-קפריסין-יוון.

זאת ברית מאוד יציבה ומאוד מבטיחה. עלינו להמשיך לבנות אותה, כלכלית, בהקשר של שירותי מודיעין, בהגנה,… pic.twitter.com/GTPbZxcx5K

— Benjamin Netanyahu – בנימין נתניהו (@netanyahu) May 11, 2023

Σύντομα η ανάρτηση έγινε viral, με τους χρήστες να αναρωτιούνται αν η φωτογραφία είναι προϊόν μοντάζ ή στην περίπτωση που είναι αληθινή, ποιο είναι αυτό το πρόσωπο.

Ο ερευνητής του ΕΛΙΑΜΕΠ και του ισραηλινού Ινστιτούτου Μπεν-Γκουριόν, Γαβριήλ Χαρίτος, ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook, λέγοντας ότι, «και βέβαια το επίκεντρο της προσοχής και των σχολίων στο twitter “έκλεψε” ένας υπάλληλος της ασφάλειας του Πρωθυπουργικού Γραφείου στην Ιερουσαλήμ, ο οποίος, ενώ βρισκόταν στην αυλή από πίσω από το γραφείο που συναντήθηκαν οι Νετανιάχου και Χριστοδουλίδης, αποφάσισε στα κλεφτά να ποζάρει στον φακό χαμογελώντας. Οι πληροφορίες μου λένε ότι τον φωνάζουν Γκαλ. Περισσότερα όμως δεν μπορώ να σας πω».

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές στην Τουρκία: Αλλάζουν οι ισορροπίες μετά την απόσυρση Ιντζέ, φήμες και για Ογάν

Ο γηραιότερος σκύλος του κόσμου κλείνει τα 31 σε ένα παραδοσιακό πάρτι

Γερμανία: Τούρκοι οι δύο νεκροί στο εργοστάσιο της Mercedes – Φήμες ότι είχε προηγηθεί καβγάς για τις εκλογές

Keywords
Τυχαία Θέματα