Ο πατέρας του Έλτον Τζον ήταν ομοφοβικός και δεν είδε ποτέ συναυλία του (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Μπορεί ο Έλτον Τζον να έχει πατήσει ήδη τα 68 αλλά οι πληγές από την κακή σχέση με τον πατέρα του ακόμα δεν έχουν κλείσει. Σε συνέντευξη του στους «Times» ο διάσημος καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι ο πατέρας του δεν πάτησε ποτέ το πόδι του σε συναυλία του.

«Ο πατέρας μου έμεινε μακριά από το ταλέντο μου και ποτέ δεν ήξερα γιατί. Ήταν λόγω ομοφοβίας; Λόγω φόβου;» αναρωτήθηκε ο Έλτον Τζον. Και πρόσθεσε: «Ήταν μια οδυνηρή απώλεια για μένα. Αλλά νομίζω ότι ήταν μια οδυνηρή απώλεια και για τον μπαμπά μου. Αυτό κάνουν οι προκαταλήψεις στους

ανθρώπους».

Ο μπαμπάς Στάνλει Γουάιτ, πιλότος στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, παρόλο που έπαιζε και ο ίδιος τρομπέτα, ονειρευόταν μια «σοβαρή» καριέρα για τον γιο του στην τράπεζα. Ο μικρός Τζον είχε όμως, είχε δείξει ήδη το ταλέντο του από … κούνια, αφού σε ηλικία τριών ετών ξεκίνησε το πιάνο και σύντομα γράφτηκε στην Βασιλική Ακαδημία Μουσικής.

Ο Έλτον Τζον θυμάται τον πατέρα του ως έναν «σκληρό και χωρίς αισθήματα άνθρωπο», ο οποίος χώρισε την μητέρα του όταν ο συνθέτης ήταν 15 ετών. Ούτε κάν όταν ο Έλτον Τζον απέκτησε τον πρώτο του γιο το 2011 ο μπαμπάς δεν έδωσε παρουσία…«Το πρόβλημα δεν ήταν γενικώς τα παιδιά, αλλά εγώ», λέει ο ποπ σταρ, καθώς ο πατέρας του απέκτησε κι άλλα παιδιά με την δεύτερη γυναίκα του και τα πήγαιναν μια χαρά.

Ούτε όμως, με την μητέρα του δεν έχει καλή σχέση, καθώς δεν ενέκρινε τους δεσμούς της με δύο πρώην συνεργάτες του, τον Μπομπ Χάλει και τον πρώην μάνατζερ, Τζον Ρίντ. Επτά χρόνια δεν μιλούσαν μεταξύ τους, αν και σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Έλτον Τζον εξακολουθεί να πληρώνει τους λογαριασμούς της.

Ο Στάνλει Γουάιτ ονειρευόταν μια «σοβαρή» καριέρα για το γιο του

Η μητέρα του Έλτον Τζον, Σίλα

Ο Έλτον Τζον με τα δύο παιδιά και τον σύζυγο του

Έλτον Τζονμπαμπάςομοφοβίασκληρός πατέραςπιλότοςπροκαταλήψειςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα