Ο Ντέιβιντ Μπάουϊ αποπλάνησε την σπιτονοικοκυρά του αφού κάπνισαν κάνναβη αλλά την κεράτωσε με πολλούς άντρες και γυναίκες (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Το ότι ο Ντέιβιντ Μπάουϊ είχε μια έκλυτη σεξουαλική ζωή είναι γνωστό. Τώρα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας μερικές ακόμα λεπτομέρειες της σεξουαλικής ζωής του.

Όταν ο καλλιτέχνης ήταν 23 χρονών έμενε στο Beckenham και είχε σχέση με την κατά επτά χρόνια μεγαλύτερη σπιτονοικοκυρά του, μητέρα δύο παιδιών, την Μέρι Φίνιγκαν. Για έξι μήνες ήταν εραστές.

Η Φίνιγκαν που ήταν δημοσιογράφος, μια μέρα πότιζε στον κήπο και άκουσε το «This is Major Tom to ground control» από το γειτονικό διαμέρισμα του Μπάουϊ. Τότε αυτή του χτύπησε την πόρτα και τον προσκάλεσε να πιούνε τσάϊ και να καπνίσουν ένα τσιγάρο μαριχουάνας. Λίγες μέρες μετά μετακόμισε στο κρεβάτι της και χωρίς νοίκι. Ο Μπάουϊ είχε πολύ καλή σχέση με τα παιδιά της και έτσι, η σχέση τους κυλούσε πολύ ομαλά. Λίγο καιρό αργότερα στη σχέση τους «συμμετείχε» και η Άντζι Μπαρνέτ, η οποία στη συνέχεια παντρεύτηκε τον Μπάουϊ. Στο μεταξύ όμως, ο Μπάουϊ δεν κεράτωνε την Φίνιγκαν μόνο με την μετέπειτα σύζυγο του, αλλά με διάφορους άντρες και γυναίκες.

Η Φίνιγκαν τα διηγείται όλα στο βιβλίο της «Psychedelic Suburbia: David Bowie And The Beckenham Arts Lab».

Με την μετέπειτα σύζυγο του Άντζι Μπερνέτ

Με την Μέρι Φίνιγκαν και ένα από τα παιδιά της

Ήταν η εποχή μεγάλης δημιουργίας του ανερχόμενου τότε Μπάουί

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο κρεβάτι της Μέρι Φίνιγκαν

Ντέιβιντ Μπάουισπιτονοικοκυράκάνναβηκέρατοσεξουαλική ζωήHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα