Ο «μαρτυριάρης» Μπογδάνος ζητά να του …καρφώσουν τα στοιχεία κοριτσιών που παρέλασαν: «Θα τους κάνω μήνυση»

ΕΛΛAΔΑ

 

Ο Μπογδάνος ξαναχτυπά. Μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του διαδηλωτή του ΠΑΜΕ, μετά τη δημοσιοποίηση των (λανθασμένων) στοιχείων υπαλλήλου του υπ. Πολιτισμού για τον Joker, τώρα με ανάρτηση του στο facebook ζητά από όποιον γνωρίζει να του γνωστοποιήσει τα ονόματα των κοριτσιών που έκαναν παρέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια

με τον βηματισμό των Monty Python, προκειμένου να προβεί σε μηνύσεις.

Ο Μπογδάνος που εκτός από βουλευτής θεωρεί ότι είναι και αρθρογράφος του facebook γράφει λοιπόν:  

«Επειδή δεν είμαι ούτε γονιός ούτε καθηγητής των συγκεκριμένων γρουμπούσκουλων για να τα διδάξω και να τα νουθετήσω.Αλλά ένας Έλληνας πολίτης και ταυτόχρονα αρθρογράφος του ΦΒ προσβεβλημένος. Ήδη έχω ενημερώσει τον δικηγόρο μου για να υποβάλω μήνυση στα καλοκόριτσα που μετά από αυτό που έκαναν πήγαν και ήπιαν και τον φρέντο τους. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάποια από τα αδικημένα από την ζωή καλοκόριτσα να με ενημερώσει. Υπάρχουν και νόμοι σε αυτήν την χώρα. Την συνείδηση κάποιοι την έχουν χάσει εδώ και καιρό.»

Σημειώνεται ότι στην απάντηση τους τα κορίτσια εξηγούν τους λόγους που παρήλασαν έτσι, ενω νωρίτερα και ο δήμαρχος Ν. Φιλαδελφείας- Ν Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος χαρακτήρισε τις κοπέλες αυτές "γελοία υποκείμενα" 

ΜπογδάνοςχαφιέςκορίτσιαπαρέλασηΝέα ΦιλαδέλφειαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα